Wij gaan je helpen

Behandelingen

Wolbert Fysio streeft naar een behandeling op maat. Hiervoor zijn specialisaties gewenst. Team Wolbert Fysio blijft jaarlijks innoveren en investeren in de toekomst en de meest recente behandeltechnieken en methoden. Door alle verschillende behandelingen kunnen wij jou de optimale zorg leveren en krijg je de optimale behandeling bij jouw klachten. 

Behandelingen

Wij kunnen jou op verschillende manieren helpen met jouw klachten. Bekijk gerust de onderstaande behandelingen, wanneer je er meer over wilt weten. Je kunt ook meteen een afspraak maken.

Hoe gaat zo’n behandeling eraan toe?

Hoe de behandeling er precies aan toe gaat, wisselt per behandelmethode. De intake duurt altijd 50 minuten en zal bestaan uit een gesprek en een lichamelijk onderzoek. Het doel is om een beter inzicht te krijgen in de klacht en in wat jij wilt bereiken met fysiotherapie. Dit gebruikt de fysiotherapeut om samen met jou een behandelplan op te stellen. De vervolgafspraken duren 25 minuten. 

Hoe zit dat dan met de verzekering?

Je kunt via elke zorgverzekeraar bij ons terecht. Vragen over de verzekering kun je het beste stellen aan jouw zorgverzekeraar. Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie, dan kun je altijd even bellen naar de praktijk. Daar kun je alle informatie krijgen over de kosten van een behandeling. 

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen. Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp. 

Heb je vragen? Stel ze gerust!

www.wolbert-fysio.nl

Meest gestelde vragen

+31 (0)6 12 33 55 99

Stuur een whatsapp bericht