Over ons

Wolbert Fysio is een fysiopraktijk die liever kijkt naar de mens, in plaats van naar de klacht. Ieder mens wil andere dingen en ervaart zijn of haar klachten anders. Waarom zou je dan iedere klacht hetzelfde behandelen? Dat doen wij ook niet. Wij streven naar specifieke aandacht voor de mens. Op die manier kunnen wij jou zo goed mogelijk helpen bij wat jij wilt bereiken met fysiotherapie.

Missie

Wij geloven dat het belangrijk is om op lange termijn zowel mentaal als fysiek in balans te zijn. Dit bepaalt namelijk of je gelukkig bent. Omdat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn, draagt een gezonde leefstijl hieraan bij. Daarom coachen wij patiënten en leren wij ze vaardigheden om zelf hun eigen gezondheid te managen. Dit doen we doormiddel van het idee van positieve gezondheidszorg en ‘patient centered care’. Dit betekent dat wij ons richten op hulp op de lange termijn en onafhankelijkheid van de patiënt. Daarnaast bieden wij behandelingen aan op gebied van bewegen, pijn, stress, vermoeidheid, slaap en voeding. 

Visie

Wij willen mensen een betere kwaliteit van leven bezorgen. Dit doen we door te zorgen voor een betere fysieke en mentale gezondheid. Dit is in lijn met de positieve gezondheidszorg. We willen gezondheidsgedrag en zelfredzaamheid beïnvloeden. Hierdoor zorgen we voor minder beperkingen, meer levensgeluk en minder zorgkosten.

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen. Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.