Individuele leefstijlcoaching

Individuele leefstijlcoaching is een op maat gemaakt traject dat jou helpt om een gezondere en evenwichtigere levensstijl te bereiken. Binnen dit programma krijg je persoonlijke begeleiding, waarbij de focus ligt op duurzame verandering en het verbeteren van je algehele welzijn.

Bij ons individuele leefstijlcoaching programma bieden we een uitgebreid pakket aan diensten aan. Dit omvat:

  1. Maandelijkse coaching sessies: iedere maand heb je recht op een uur coaching. Tijdens deze sessies werk je samen met een professionele leefstijlcoach aan jouw specifieke doelen. Dit kan variëren van gewichtsverlies, stressmanagement tot het verbeteren van je voedingspatroon en fysieke activiteit.

  2. 1-op-1 trainingen: Naast de maandelijkse coaching sessies, krijg je ook elke maand een persoonlijke training van 30 minuten. Deze trainingen zijn afgestemd op jouw behoeften en niveau, zodat je op een effectieve en veilige manier aan je fitheid kunt werken.

  3. Onbeperkt Vitaal training: Om je voortgang te ondersteunen, bieden we onbeperkte toegang tot vitaal training. Dit betekent dat je altijd kunt werken aan je fysieke gezondheid, ongeacht je schema. Deze trainingen zijn ontworpen om je energieker en vitaler te maken, wat bijdraagt aan je algehele welzijn.

Onze individuele leefstijlcoaching biedt een alomvattende benadering, waarbij aandacht wordt besteed aan zowel lichamelijke als mentale gezondheid. Start vandaag nog en ontdek de voordelen van een gezondere levensstijl onder begeleiding van deskundige coaches.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de individuele leefstijlcoaching, neem contact met ons op via vitaal@wolbert-fysio.nl, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in om te kijken of dit traject wat voor jou is!