Hart-, Vaat- en LongTeam

Ons multidisciplinaire hart-, vaat- en longteam is toegewijd aan het bieden van deskundige zorg én nazorg voor hart-, vaat- en longproblematiek. Bij Wolbert Fysio staat het gedachtegoed van positieve gezondheid centraal in onze benadering.

Onze gespecialiseerde professionals, waaronder fysiotherapeuten, ergotherapeuten, leefstijlcoaches, trainers en psychosomatisch werkende therapeuten, werken nauw samen om jou de best mogelijke zorg te bieden. We begrijpen dat jouw gezondheid meer is dan alleen de afwezigheid van ziekte; het gaat om jouw algehele welzijn en levenskwaliteit.
 
Onze brede benadering richt zich niet alleen op het behandelen van symptomen, maar ook om jou te motiveren en te bekrachtigen jouw gezondheid te verbeteren en te behouden. Samen stellen we gepersonaliseerde behandelplannen op, met als doel jouw levensstijl te optimaliseren en jouw gezondheid te bevorderen.
 
Bij Wolbert Fysio geloven we in de kracht van samenwerking en het creëren van een ondersteunende omgeving voor onze patiënten. Wij zijn er om jou te begeleiden op weg naar een gezonder, gelukkiger leven. 
 
Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om te ervaren hoe ons team jouw gezondheid kan verbeteren.

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen. Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.