Behandeling en vergoeding

U kunt met en zonder verwijzing bij ons terecht. Een behandeling duurt 25 minuten. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars waaraan rechtstreeks gedeclareerd wordt. Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie dient u de betaling te voldoen, direct na afloop van de behandeling door gebruik te maken van onze pinautomaat. Wij adviseren u om in uw verzekeringspolis na te kijken hoe u verzekerd bent. Wij trachten het maximum aantal behandelingen, dat uw verzekering vergoedt, voor u te bewaken. U blijft echter altijd zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van uw vergoeding.

1e afspraak

Bij de eerste behandeling verzoeken wij u de eventuele verwijzing en een identiteitsbewijs mee te nemen. Daarnaast verzoeken wij u naar iedere afspraak een badhanddoek mee te nemen.

Verhinderd

Als u verhinderd bent meldt u dit tenminste 24 uur van tevoren. Zo stelt u ons in staat om in uw plaats een andere cliënt te behandelen. Meldt u zicht niet tijdig af, dan zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen door middel van een factuur.

Betalingsvoorwaarden

Wolbert Fysio hanteert de betalingsvoorwaarden van Medicas Incasso. Voor deze voorwaarden verwijzen wij u naar onze website onder contact: tarieven en vergoedingen 2018.

Openingstijden

De praktijk is van maandag t/m donderdag geopend van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 09:00 tot 18:30 uur. Receptionele en administratieve handelingen worden door het secretariaat verzorgd op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden kan het zijn dat u wordt verbonden met ons antwoordapparaat. U kunt uw naam, vraag, en telefoonnummer inspreken. Er wordt daarna zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Ook kunt u ons mailen via info@wolbert-fysio.nl of via onze site het contactformulier invullen. Onze locaties zijn Uden, Boekel en Nistelrode.

Privacy

Het team van Wolbert Fysio hecht veel waarde aan uw privacy. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar ons Privacyreglement en – verklaring, te vinden op onze website.

Hygiëne

Hygiëne is erg belangrijk in onze praktijk, of u nu in de kamer behandeld wordt of traint in onze oefenzaal. Wij verwachten van u als patiënt dat u de persoonlijke hygiëneregels in acht neemt.

Verboden te roken

In onze praktijk mag niet gerookt worden.

Verantwoordelijkheid

Let goed op uw eigendommen. De praktijk is niet verantwoordelijk voor eigendommen van patiënten.

Klachtenregeling

Wolbert Fysio is aangesloten bij de klachtenregeling van Keurmerk Fysiotherapie. Mocht u klachten hebben over de fysiotherapeutische behandeling, de fysiotherapeut of andere zaken bij Wolbert Fysio, dan kunt u dit melden bij de praktijkhouder. Klachten worden altijd in vertrouwen behandeld. Meer informatie over Keurmerk Fysiotherapie vindt u op onze website.