Ontmoet team Wolbert-Fysio

Bas Wolbert

Fysiotherapeut - Praktijk eigenaar - SOMT Manueel therapeut

Vanuit een passie voor Vitaliteit en Positieve Gezondheid en de liefde voor het vak fysiotherapie probeer ik een bijdrage te leveren in een toename van levenskwaliteit en het bereiken van geluk en duurzame inzetbaarheid.
''Don't talk about the future! Create it!''. Vanuit de visie dat bijna alles maakbaar is in het leven tracht ik alle processen die op mijn pad komen op deze wijze te beïnvloeden. Dit altijd in teamverband gericht op een sterke interactie met de medemens en omgeving. Respect, ruimte, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid staan hierin centraal.
Met als resultaat zelfontplooiing en het (door-) ontwikkelen van eigen talenten en verruimen van de scoop en het (werk-) plezier.

BIG-nummer 49046727204

Martin Krayo

Fysiotherapeut - Master Manueel therapeut - ESP sportfysiotherapeut - MSU Echografist / Shockwave therapie

Martin Krayo alweer sinds 2006 werkzaam bij Wolbert Fysio.
In deze periode heb ik me onder andere geschoold tot Master Manueel therapeut, sportfysiotherapeut en MSU echografist.
Ik vind het prettig om al de opgedane kennis en vaardigheden in te zetten bij het behandelen van verschillende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Mede door mijn achtergrond als CIOS-er en sportinstructeur ligt mijn passie bij de sporter. De uitdaging om hem of haar, zo fit mogelijk te krijgen voor sporthervatting blijft mooi. Pees- en spierklachten bij deze doelgroep horen daarbij specifiek tot mijn werkgebied. Hierbij gebruik ik MSU echografie voor aanvullende diagnostiek. Als manueel therapeut behandel ik daarnaast ook veel wervelkolom gerelateerde klachten.
Van maandag tot en met vrijdag ben ik aanwezig op de locatie Vijverlaan 3 in Uden.

BIG-nummer 09065509204

Luuk Oomen

Fysiotherapeut - ESP Sportfysiotherapeut - Msc. Manueel therapeut - MSU Echografist / Shockwave therapie

Werkzaam in Uden en Boekel.
Ik heb een grote interesse voor de revalidatie van sportblessures, in het bijzonder revalidatie van het knie- en enkelgewricht. Ook wervelkolom gerelateerde klachten spreken me bijzonder aan. Het is voor mij een uitdaging om in samenwerking met de patiënt en eventueel collega's en/of andere disciplines te zoeken naar een passende oplossing voor de blessure en dit zoveel mogelijk na te streven door middel van evidence based interventies.

BIG-nummer 49910311704

Hein van Sinten

Fysiotherapeut - Msc. Manueel therapeut - MSU Echografist

Hein van Sinten, sinds november 2014 ben ik werkzaam bij Wolbert Fysio op de locaties Uden en Boekel.
Sinds 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna ik 2 jaar werkervaring heb opgedaan om de juiste keuze te kunnen maken voor de specialisatie tot manueel therapeut, deze heb ik in 2015 afgerond. Mijn aandachtsgebieden zijn de wervelkolom gerelateerde klachten (nekpijn/ lage rugpijn), schouder- en heupklachten met betrokkenheid van de wervelkolom en daarnaast is het behandelen van sport gerelateerde klachten aan heup-knie en enkel een interesse van mij. Het is een uitdaging voor mij om in samenwerking met de patiënt, het optimale resultaat uit het behandelproces te halen, indien nodig in samenwerking met andere disciplines.

BIG-nummer 79912772604

Stephanie van Kempen

Fysiotherapeut - Msc. Revalidatie wetenschapper - Msc. Manueel therapeut

Stephanie van Kempen, manueel therapeut, revalidatiewetenschapper en fysiotherapeut bij Wolbert Fysio.

Klachten aan en rondom de schouders zijn mijn passie. Samen met de patiënt streef ik ernaar om zijn of haar hulpvraag na te streven, van een bord uit de kast kunnen pakken tot een smash tijdens het volleyballen. Daar waar de prioriteit van de patiënt ligt, dat is de basis voor de therapie. Om dit volgens de huidige kennis en evidentie aan te pakken werk ik nauw samen met verschillende specialisten binnen het Schoudernetwerk Noord Brabant.

Daarnaast vind ik het ontzettend tof om mijn opgedane kennis en vaardigheden te delen met anderen. Dat houdt in dat er vaak fysiotherapeuten in opleiding meehelpen in de praktijk (denken + werken) en dat ik 3 dagen in de week als docent werkzaam ben op de opleiding fysiotherapie aan de Fontys Hogeschool.
Op maandag en op donderdag ben ik te vinden op de locatie in Uden.

BIG-nummer 49915748104

Niels Langens

Fysiotherapeut - Msc. Manueel therapeut - Msc. Sportfysiotherapeut

Ik ben Niels Langens en ik heb me gespecialiseerd in de behandeling van sportblessures. Mijn passie is het begeleiden van sporters en sportteams met als doel om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren. Bij een blessure is het streven om zo snel mogelijk verantwoord weer te sporten. Binnen de (sport)fysiotherapie is mijn specialisatie: de knie. Zowel na een knieoperatie (o.a. voorste kruisband) als het herstel van pijnklachten rondom de knie. Vanuit Wolbert Fysio werk ik ook als Sportfysiotherapeut en hersteltrainer van de 1e selectie van Udi'19.

BIG-nummer 29912418004

Laura Sengers

Fysiotherapeut - Msc. Manueel therapeut

Hallo, Ik ben Laura Sengers, algemeen fysiotherapeut en MSc manueeltherapeut i.o. bij Wolbert fysio.
Ik ben werkzaam op de locaties Uden en Boekel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Mijn specialisatie is gericht op het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten,van lage rugklachten tot hoofdpijn en bekkenklachten tijdens zwangerschap.

BIG-nummer 29915766004

Gerdien van den Broek

Fysiotherapeut - Geriatrie fysiotherapeut - Master Oncologie i.o.

Al vele jaren werkzaam als fysiotherapeute in de eerste lijn te Uden.
Mijn specialisaties zijn geriatrie, parkinson en oncologie. Ik heb me aangesloten bij het landelijke netwerk Parknet voor de behandeling van parkinsonpatiënten. Ook maak ik deel uit van het oncologie netwerk FYNEON. Oncologie patiënten kunnen tijdens en/of na chemo/bestraling deelnemen aan een oncologie-revalidatietraject. Klachten zoals pijn, littekenverkleving, oedeem, bewegingsbeperkingen en vermoeidheidsklachten worden door mij behandeld. Ik ben werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag te Uden.

BIG-nummer 99034349704

Michiel Kuipers

Fysiotherapeut - ESP Sportfysiotherapeut

Michiel Kuipers, in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool Arnhem & Nijmegen en sinds november 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Wolbert Fysio.
De volgende opleidingen heb ik tot op heden gevolgd: ESP sportfysiotherapie, Dry Needling en COPD & Astma.
Als sportfysiotherapeut werk ik voornamelijk met sporters die heup-, knie- en enkelklachten hebben. Daarnaast ben ik vertegenwoordiger van het netwerk voor longfysiotherapeuten (FYSUVO) en ben ik me gaan specialiseren in het behandelen van mensen met hart- en longproblemen. Mijn visie op sporten, bewegen en leefstijl komen terug in de manier van behandelen. Gepassioneerd in het uitvoeren van mijn vak en gefocust op de doelstelling van de patiënt. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in Uden.

BIG-nummer 89915289604

Jef Huijbers

Fysiotherapeut - Orthopedische klachten/sportblessures bij kinderen

Jef Huijbers, algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut i.o. (SOMT).
Werkzaam op de locatie Uden van maandag t/m donderdag.
Mijn passie ligt bij het behandelen van mensen met peesklachten, mensen met chronische pijn en orthopedische klachten bij kinderen. Een biopsychosociale benadering, herstel van het vertrouwen in het lichaam, voorlichting en beweging staan centraal in mijn behandeling. Daarnaast vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en deze toe te passen in de praktijk.

BIG-nummer 29919890504

Jelle Bouwmans

Fysiotherapeut - Orthopedische klachten/sportblessures bij kinderen

Jelle Bouwmans, Algemeen fysiotherapeut bij Wolbert Fysio.

Mijn passie ligt bij de revalidatie van sportblessures, daarnaast ben ik bezig me te profileren in de wereld van de prothesiologie: nieuwe heup/knie. Ook verzorg ik behandelingen met betrekking tot orthopedische klachten bij kinderen.

Ik ben aanwezig van maandag t/m vrijdag op de locaties in Uden en Boekel.

BIG-nummer 69921465804

Laura Marcellis

Fysiotherapeut

Laura Marcellis, algemeen fysiotherapeut bij Wolbert Fysio.
Werkzaam op de locaties Uden en Boekel van maandag t/m donderdag.

Om mijn kennis te verbreden ben ik gestart met de master Fysiotherapiewetenschap. Een mooie uitdaging om me meer bezig te houden met het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en de wereld van de wetenschap achter de fysiotherapie.

Mijn interesses liggen met name bij de revalidatie van schouder- en knieklachten. Ook ben ik bezig me te profileren binnen het begeleiden van patiënten met neurologische aandoeningen en de ouder wordende patiënt.

BIG-nummer 89921160604

Renz van Haandel

Fysiotherapeut

Renz van Haandel, algemeen fysiotherapeut bij Wolbert Fysio in de locaties Uden en Boekel.
Mijn passie ligt bij de verbetering van kwaliteit van leven bij de patiënt. Van jong tot oud. Educatie, voorlichting en inzicht geven in het houdings- en bewegingsapparaat zijn middelen die voor mij centraal staan tijdens de behandeling. Daarnaast maak ik graag gebruik van mijn achtergrond in (top)sport om samen met de patiënt tot een optimaal behandelresultaat te komen.

BIG-nummer 99924850904

Thijs Schamp

Fysiotherapeut - Msc. Sportfysiotherapeut

Sinds 2009 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en vanuit mijn achtergrond in de (top)sport ben ik op olympisch Centrum Papendal terecht gekomen om me te verdiepen in de sportfysiotherapie en wetenschap. Binnen de praktijk houd ik me bezig met sportende cliënten van uiteenlopende niveau's in met name de aandachtsgebieden richting enkel, knie en heup-/lies problematiek. Daarnaast werk ik bij Wolbert Fysio ook binnen de TOP pijler waarin ik clubs en sporters begeleidt voor training en fysieke doeleinden. Mijn uitdaging bij jou als cliënt is vooral het coachende gedeelte, ik maak graag samen doelen met je en bepaal een weg hoe we dat doel samen gaan bereiken, ongeacht hoe klein of hoe groot dit doel voor jou is.

BIG-nummer 99911286304

Justy Schaap

Ergotherapeut

BIG-nummer 29102945390

Caroline Verhagen

Ergotherapeut

BIG-nummer

Selke de Valk

Vitaal trainer

Selke de Valk, Vitaal trainer en bewegingsagoog bij Wolbert Fysio. Ik ben werkzaam op locatie Uden op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op een veilige manier gericht werken aan een doel, daar ligt mijn passie. Zelfredzaamheid creëren om cliënten weer klaar te stomen voor het leven buiten de praktijk.

Maery Foolen

Backoffice medewerkster

Mijn naam is Maery Foolen en vervul de functie van Praktijkondersteuner/Officemanager.

Met heel veel plezier ben ik werkzaam “achter de schermen” bij Wolbert Fysio.
Ik ben verantwoordelijk voor alle mogelijke administratieve taken, verzorg de boekhouding en personeelszaken en onderhoud de contacten met de accountant en zorgverzekeraars.
Tevens ondersteun ik het managementteam en stuur ik mijn collega’s van de frontoffice aan.
Een uitdagende functie met veel afwisseling.

Margot van Rens

Frontoffice medewerkster

Mijn naam is Margot van Rens en ben werkzaam binnen de praktijk als frontoffice medewerkster.
Mijn taak is het ontvangen, registreren en geven van algemene informatie aan de patiënten binnen onze praktijk. Ik bedien de telefooncentrale en verricht administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van mijn collega's. Het werken in teamverband voelt als vanzelfsprekend en hierdoor zijn teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit woorden die bij mij van toepassing zijn. Dit is een functie met afwisseling.

Jolanda van Doorn

Frontoffice medewerkster

Mijn naam is Jolanda van Doorn en ik ben werkzaam als Front-Office medewerkster binnen de Praktijk van Wolbert Fysio.
Mijn taak is het ontvangen en registreren van nieuwe en bestaande cliënten en het geven van informatie aan de cliënten binnen onze praktijk.
Naast het bedienen van de telefooncentrale verricht ik ook administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van mijn collega’s.
Het mooiste aspect van mijn baan vind ik het directe contact met onze cliënten, dat zij zich op hun gemak voelen én zich vooral welkom voelen in onze praktijk.

Suzanne Bekkers

Diëtist

Ik ben Suzanne Bekkers en ik ben als diëtiste werkzaam bij Wolbert Fysio op de locaties Nistelrode en Uden. Als Diëtiste kan ik u helpen met al uw vragen op het gebied van voeding. Niet alleen bij voergewicht en afvallen, maar ook bij klachten en aandoeningen, zoals een hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, diabetes mellitus type 2, oncologie, COPD, ondervoeding, maagdarmklachten, hoofdpijn en vermoeidheidsklachten. Daarnaast kunt u ook denken aan adviezen en begeleiding bij eetproblemen, zoals emotie-eten. Natuurlijk bent u ook zonder klachten van harte welkom met al uw vragen.

Heeft u vragen over wat ik voor u kan betekenen of zou u een afspraak willen maken? Ik ben van maandag t/m vrijdag te bereiken op 06-43157785 of via info@suzannebekkers.nl. Voor meer informatie kunt u terecht op www.suzannebekkers.nl

Marieke Kinkelaar

Orthopedische technicus