Ontmoet team Wolbert-Fysio

Bas Wolbert

Fysiotherapeut - Praktijk eigenaar - SOMT Manueel therapeut

Vanuit een passie voor Vitaliteit en Positieve Gezondheid en de liefde voor het vak fysiotherapie probeer ik een bijdrage te leveren in een toename van levenskwaliteit en het bereiken van geluk en duurzame inzetbaarheid.
''Don't talk about the future! Create it!''. Vanuit de visie dat bijna alles maakbaar is in het leven tracht ik alle processen die op mijn pad komen op deze wijze te beïnvloeden. Dit altijd in teamverband gericht op een sterke interactie met de medemens en omgeving. Respect, ruimte, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid staan hierin centraal.
Met als resultaat zelfontplooiing en het (door-) ontwikkelen van eigen talenten en verruimen van de scoop en het (werk-) plezier.

Martin Krayo

Fysiotherapeut - Master Manueel therapeut - ESP sportfysiotherapeut - MSU Echografist / Shockwave therapie

Martin Krayo alweer sinds 2006 werkzaam bij Wolbert Fysio.
In deze periode heb ik me onder andere geschoold tot Master Manueel therapeut, sportfysiotherapeut en MSU echografist.
Ik vind het prettig om al de opgedane kennis en vaardigheden in te zetten bij het behandelen van verschillende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Mede door mijn achtergrond als CIOS-er en sportinstructeur ligt mijn passie bij de sporter. De uitdaging om hem of haar, zo fit mogelijk te krijgen voor sporthervatting blijft mooi. Pees- en spierklachten bij deze doelgroep horen daarbij specifiek tot mijn werkgebied. Hierbij gebruik ik MSU echografie voor aanvullende diagnostiek. Als manueel therapeut behandel ik daarnaast ook veel wervelkolom gerelateerde klachten.
Van maandag tot en met vrijdag ben ik aanwezig op de locatie Vijverlaan 3 in Uden.

Luuk Oomen

Fysiotherapeut - ESP Sportfysiotherapeut - Msc. Manueel therapeut - MSU Echografist / Shockwave therapie

Werkzaam in Uden en Boekel.
Ik heb een grote interesse voor de revalidatie van sportblessures, in het bijzonder revalidatie van het knie- en enkelgewricht. Ook wervelkolom gerelateerde klachten spreken me bijzonder aan. Het is voor mij een uitdaging om in samenwerking met de patiënt en eventueel collega's en/of andere disciplines te zoeken naar een passende oplossing voor de blessure en dit zoveel mogelijk na te streven door middel van evidence based interventies.

Hein van Sinten

Fysiotherapeut - Msc. Manueel therapeut - MSU Echografist

Hein van Sinten, sinds november 2014 ben ik werkzaam bij Wolbert Fysio op de locaties Uden en Boekel.
Sinds 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna ik 2 jaar werkervaring heb opgedaan om de juiste keuze te kunnen maken voor de specialisatie tot manueel therapeut, deze heb ik in 2015 afgerond. Mijn aandachtsgebieden zijn de wervelkolom gerelateerde klachten (nekpijn/ lage rugpijn), schouder- en heupklachten met betrokkenheid van de wervelkolom en daarnaast is het behandelen van sport gerelateerde klachten aan heup-knie en enkel een interesse van mij. Het is een uitdaging voor mij om in samenwerking met de patiënt, het optimale resultaat uit het behandelproces te halen, indien nodig in samenwerking met andere disciplines.

Stephanie van Kempen

Fysiotherapeut - Msc. Revalidatie wetenschapper - Msc. Manueel therapeut

Stephanie van Kempen, manueel therapeut, revalidatiewetenschapper en fysiotherapeut bij Wolbert Fysio.

Ik ben werkzaam in de locaties Uden en Nistelrode van maandag t/m vrijdag. Voor vragen met betrekking tot de locatie Nistelrode kunt u zich bij mij melden als locatiemanager Nistelrode. Mijn passie ligt bij de hulpvragen omtrent de schouder en wervelkolom. Daarnaast houd ik me bezig met het wetenschappelijk onderbouwen van ons mooie vak.

Niels Langens

Fysiotherapeut - Msc. Manueel therapeut - Msc. Sportfysiotherapeut

Ik ben Niels Langens en na de opleiding tot fysiotherapeut heb ik me gespecialiseerd als sportfysiotherapeut en manueeltherapeut.
Naast mijn werk als manueeltherapeut richt ik me binnen Wolbert Fysio voornamelijk op het begeleiden van sporters en het herstel na een sportblessure. Specifiek blessures en klachten aan de knie en het herstel na een knie operatie zijn mijn aandachtsgebieden.

Laura Sengers

Fysiotherapeut - Msc. Manueel therapeut

Hallo, Ik ben Laura Sengers, algemeen fysiotherapeut en MSc manueeltherapeut i.o. bij Wolbert fysio.
Ik ben werkzaam op de locaties Uden en Boekel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Mijn specialisatie is gericht op het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten,van lage rugklachten tot hoofdpijn en bekkenklachten tijdens zwangerschap. Heb je een vraag voor mij of wil je meer informatie dan kun je mij bereiken op het volgende email-adres: laura@wolbert-fysio.nl

Gerdien van den Broek

Fysiotherapeut - Geriatrie fysiotherapeut - Master Oncologie i.o.

Al vele jaren werkzaam als fysiotherapeute in de eerste lijn te Uden.
Mijn specialisaties zijn geriatrie, parkinson en oncologie. Ik heb me aangesloten bij het landelijke netwerk Parknet voor de behandeling van parkinsonpatiënten. Ook maak ik deel uit van het oncologie netwerk FYNEON. Oncologie patiënten kunnen tijdens en/of na chemo/bestraling deelnemen aan een oncologie-revalidatietraject. Klachten zoals pijn, littekenverkleving, oedeem, bewegingsbeperkingen en vermoeidheidsklachten worden door mij behandeld. Ik ben werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag te Uden.

Michiel Kuipers

Fysiotherapeut - ESP Sportfysiotherapeut

Michiel Kuipers, in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool Arnhem & Nijmegen en sinds november 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Wolbert Fysio.
De volgende opleidingen heb ik tot op heden gevolgd: ESP sportfysiotherapie, Dry Needling en COPD & Astma.
Als sportfysiotherapeut werk ik voornamelijk met sporters die heup-, knie- en enkelklachten hebben. Daarnaast ben ik vertegenwoordiger van het netwerk voor longfysiotherapeuten (FYSUVO) en ben ik me gaan specialiseren in het behandelen van mensen met hart- en longproblemen. Mijn visie op sporten, bewegen en leefstijl komen terug in de manier van behandelen. Gepassioneerd in het uitvoeren van mijn vak en gefocust op de doelstelling van de patiënt. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in Uden.

Jef Huijbers

Fysiotherapeut - Orthopedische klachten/sportblessures bij kinderen

Jef Huijbers, algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut i.o. (SOMT).
Werkzaam op de locatie Uden van maandag t/m donderdag.
Mijn passie ligt bij het behandelen van mensen met peesklachten, mensen met chronische pijn en orthopedische klachten bij kinderen. Een biopsychosociale benadering, herstel van het vertrouwen in het lichaam, voorlichting en beweging staan centraal in mijn behandeling. Daarnaast vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en deze toe te passen in de praktijk.

Jelle Bouwmans

Fysiotherapeut

Jelle Bouwmans, Algemeen fysiotherapeut bij Wolbert Fysio.

Mijn passie ligt bij de revalidatie van sportblessures, daarnaast ben ik bezig me te profileren in de wereld van de prothesiologie: nieuwe heup/knie. Ook verzorg ik behandelingen met betrekking tot dry needling en ga ik me specialiseren in orthopedische klachten bij kinderen.

Ik ben aanwezig van maandag t/m vrijdag op de locaties in Uden en Boekel.

Laura Marcellis

Fysiotherapeut

Laura Marcellis, algemeen fysiotherapeut bij Wolbert Fysio.
Werkzaam op de locaties Uden en Boekel van maandag t/m donderdag.

Om mijn kennis te verbreden ben ik gestart met de master Fysiotherapiewetenschap. Een mooie uitdaging om me meer bezig te houden met het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en de wereld van de wetenschap achter de fysiotherapie.

Mijn interesses liggen met name bij de revalidatie van schouder- en knieklachten. Ook ben ik bezig me te profileren binnen het begeleiden van patiënten met neurologische aandoeningen en de ouder wordende patiënt.

Renz van Haandel

Fysiotherapeut

Renz van Haandel, algemeen fysiotherapeut bij Wolbert Fysio in de locaties Uden en Boekel.
Mijn passie ligt bij de verbetering van kwaliteit van leven bij de patiënt. Van jong tot oud. Educatie, voorlichting en inzicht geven in het houdings- en bewegingsapparaat zijn middelen die voor mij centraal staan tijdens de behandeling. Daarnaast maak ik graag gebruik van mijn achtergrond in (top)sport om samen met de patiënt tot een optimaal behandelresultaat te komen.

Thijs Schamp

Fysiotherapeut - Msc. Sportfysiotherapeut

Renz van Haandel, algemeen fysiotherapeut bij Wolbert Fysio in de locaties Uden en Boekel.
Mijn passie ligt bij de verbetering van kwaliteit van leven bij de patiënt. Van jong tot oud. Educatie, voorlichting en inzicht geven in het houdings- en bewegingsapparaat zijn middelen die voor mij centraal staan tijdens de behandeling. Daarnaast maak ik graag gebruik van mijn achtergrond in (top)sport om samen met de patiënt tot een optimaal behandelresultaat te komen.

Leonie van der Steen

Ergotherapeut

Mijn naam is Leonie van der Steen, ergotherapeut bij Wolbert Fysio.
Ik ben werkzaam als ergotherapeut in de regio Uden, Boekel en Nistelrode. Mijn werk richt zich op het mogelijk maken van alle dagelijkse handelingen. Met praktische tips en doelgerichte werkwijze en zelfredzaamheid in uw eigen omgeving centraal! Ik kom graag bij u aan huis voor meer informatie, maar u bent ook van harte welkom in de praktijk. U kunt ook altijd bellen of mailen naar 0413-264879 of info@wolbert-fysio.nl.

Rolf Timmermans

Sportarts (Topsupport)

Sportarts Rolf Timmermans houdt sportgeneeskundige spreekuren bij TopSupport, maar ook eens per 2 weken op donderdagmiddag in Uden bij Wolbert Fysio.
Sinds 2011 werk ik bij TopSupport en was jarenlang betrokken bij de medische staf van voetbalclub PSV.
Tegenwoordig ben ik clubarts van de A-selectie van voetbalclub VVV-Venlo en medisch coördinator van PSV voetbalvrouwen.
Naast het voorkomen en behandelen van sportgerelateerde blessures zoals voet-/enkel-, hamstrings- of liesklachten ook gespecialiseerd in inspanningsgebonden problemen bij wielrenners, hardlopers e.d.

Maery Foolen

Backoffice medewerkster

Mijn naam is Maery Foolen en vervul de functie van Praktijkondersteuner/Officemanager.

Met heel veel plezier ben ik werkzaam “achter de schermen” bij Wolbert Fysio.
Ik ben verantwoordelijk voor alle mogelijke administratieve taken, verzorg de boekhouding en personeelszaken en onderhoud de contacten met de accountant en zorgverzekeraars.
Tevens ondersteun ik het managementteam en stuur ik mijn collega’s van de frontoffice aan.
Een uitdagende functie met veel afwisseling.

Margot van Rens

Frontoffice medewerkster

Mijn naam is Margot van Rens en ben werkzaam binnen de praktijk als frontoffice medewerkster.
Mijn taak is het ontvangen, registreren en geven van algemene informatie aan de patiënten binnen onze praktijk. Ik bedien de telefooncentrale en verricht administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van mijn collega's. Het werken in teamverband voelt als vanzelfsprekend en hierdoor zijn teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit woorden die bij mij van toepassing zijn. Dit is een functie met afwisseling.

Monique de Lorijn

Frontoffice medewerkster

Monique de Lorijn, medewerkster frontoffice.
Werkzaam op de locatie Uden op maandag ochtend, dinsdag en vrijdag de hele dag.

Ik ben sociaal ingesteld en vind het belangrijk dat de patiënt zich thuis voelt bij ons. Dit begint al bij het eerste gesprek aan de telefoon of aan de balie.

Dinfy Geurts

Osteopaat

Mijn naam is Dinfy Geurts en met veel kennis, ervaring en expertise wil ik graag, samen met u, uw klachten inzichtelijk maken en aanpakken. De kern van de osteopathie is dan ook dat de gehele mens wordt behandeld en niet primair de klachten waarmee iemand mij bezoekt. 'life is motion', leven is bewegen! Dit is de grondgedachte van de osteopathie waar ik me helemaal in kan vinden. Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen van veel verschillende lichamelijke klachten. Eerst 18 jaar als fysio-/manueel therapeut en daarna als osteopaat. Voor meer informatie kunt u altijd kijken op www.osteopathie-uden.nl of bellen naar 0681618430

Anne van Melis

Vitaal trainer

Jinte van der Heijden

Vitaal trainer

Marieke Kinkelaar

Orthopedische technicus