Ontmoet team Wolbert-Fysio

Bas Wolbert

Fysiotherapeut - Praktijk eigenaar - SOMT Manueel therapeut

Vanuit een passie voor Vitaliteit en Positieve Gezondheid en de liefde voor het vak fysiotherapie probeer ik een bijdrage te leveren in een toename van levenskwaliteit en het bereiken van geluk en duurzame inzetbaarheid.
''Don't talk about the future! Create it!''. Vanuit de visie dat bijna alles maakbaar is in het leven tracht ik alle processen die op mijn pad komen op deze wijze te beïnvloeden. Dit altijd in teamverband gericht op een sterke interactie met de medemens en omgeving. Respect, ruimte, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid staan hierin centraal.
Met als resultaat zelfontplooiing en het (door-) ontwikkelen van eigen talenten en verruimen van de scoop en het (werk-) plezier.

BIG-nummer 49046727204

Martin Krayo

Fysiotherapeut - Master Manueel therapeut - ESP sportfysiotherapeut - MSU Echografist / Shockwave therapie

Martin Krayo alweer sinds 2006 werkzaam bij Wolbert Fysio.
In deze periode heb ik me onder andere geschoold tot Master Manueel therapeut, sportfysiotherapeut en MSU echografist.
Ik vind het prettig om al de opgedane kennis en vaardigheden in te zetten bij het behandelen van verschillende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Mede door mijn achtergrond als CIOS-er en sportinstructeur ligt mijn passie bij de sporter. De uitdaging om hem of haar, zo fit mogelijk te krijgen voor sporthervatting blijft mooi. Pees- en spierklachten bij deze doelgroep horen daarbij specifiek tot mijn werkgebied. Hierbij gebruik ik MSU echografie voor aanvullende diagnostiek. Als manueel therapeut behandel ik daarnaast ook veel wervelkolom gerelateerde klachten.
Van maandag tot en met vrijdag ben ik aanwezig op de locatie Vijverlaan 3 in Uden.

BIG-nummer 09065509204

Luuk Oomen

Fysiotherapeut - ESP Sportfysiotherapeut - Msc. Manueel therapeut - MSU Echografist / Shockwave therapie

Werkzaam in Uden en Boekel.
Ik heb een grote interesse voor de revalidatie van sportblessures, in het bijzonder revalidatie van het knie- en enkelgewricht. Ook wervelkolom gerelateerde klachten spreken me bijzonder aan. Het is voor mij een uitdaging om in samenwerking met de patiënt en eventueel collega's en/of andere disciplines te zoeken naar een passende oplossing voor de blessure en dit zoveel mogelijk na te streven door middel van evidence based interventies.

BIG-nummer 49910311704

Hein van Sinten

Fysiotherapeut - Msc. Manueel therapeut - MSU Echografist

Hein van Sinten, sinds november 2014 ben ik werkzaam bij Wolbert Fysio op de locaties Uden en Boekel.
Sinds 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna ik 2 jaar werkervaring heb opgedaan om de juiste keuze te kunnen maken voor de specialisatie tot manueel therapeut, deze heb ik in 2015 afgerond. Mijn aandachtsgebieden zijn de wervelkolom gerelateerde klachten (nekpijn/ lage rugpijn), schouder- en heupklachten met betrokkenheid van de wervelkolom en daarnaast is het behandelen van sport gerelateerde klachten aan heup-knie en enkel een interesse van mij. Het is een uitdaging voor mij om in samenwerking met de patiënt, het optimale resultaat uit het behandelproces te halen, indien nodig in samenwerking met andere disciplines.

BIG-nummer 79912772604

Stephanie van Kempen

Fysiotherapeut - Msc. Revalidatie wetenschapper - Msc. Manueel therapeut

Stephanie van Kempen, manueel therapeut, revalidatiewetenschapper en fysiotherapeut bij Wolbert Fysio.

Klachten aan en rondom de schouders zijn mijn passie. Samen met de patiënt streef ik ernaar om zijn of haar hulpvraag na te streven, van een bord uit de kast kunnen pakken tot een smash tijdens het volleyballen. Daar waar de prioriteit van de patiënt ligt, dat is de basis voor de therapie. Om dit volgens de huidige kennis en evidentie aan te pakken werk ik nauw samen met verschillende specialisten binnen het Schoudernetwerk Noord Brabant.

Daarnaast vind ik het ontzettend tof om mijn opgedane kennis en vaardigheden te delen met anderen. Dat houdt in dat er vaak fysiotherapeuten in opleiding meehelpen in de praktijk (denken + werken) en dat ik 3 dagen in de week als docent werkzaam ben op de opleiding fysiotherapie aan de Fontys Hogeschool.
Op maandag en op woensdag ben ik te vinden op de locatie in Uden.

BIG-nummer 49915748104

Niels Langens

Fysiotherapeut - Msc. Manueel therapeut - Msc. Sportfysiotherapeut

Ik ben Niels Langens en ik heb me gespecialiseerd in de behandeling van sportblessures. Mijn passie is het begeleiden van sporters en sportteams met als doel om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren. Bij een blessure is het streven om zo snel mogelijk verantwoord weer te sporten. Binnen de (sport)fysiotherapie is mijn specialisatie: de knie. Zowel na een knieoperatie (o.a. voorste kruisband) als het herstel van pijnklachten rondom de knie. Vanuit Wolbert Fysio werk ik ook als Sportfysiotherapeut en hersteltrainer van de 1e selectie van Udi'19.

BIG-nummer 29912418004

Laura Sengers

Fysiotherapeut - Msc. Manueel therapeut

Hallo, Ik ben Laura Sengers, algemeen fysiotherapeut en MSc manueeltherapeut i.o. bij Wolbert fysio.
Ik ben werkzaam op de locaties Uden en Boekel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Mijn specialisatie is gericht op het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten,van lage rugklachten tot hoofdpijn en bekkenklachten tijdens zwangerschap.

BIG-nummer 29915766004

Gerdien van den Broek

Fysiotherapeut - Geriatrie fysiotherapeut - Master Oncologie

Al vele jaren werkzaam als fysiotherapeute in de eerste lijn te Uden.
Mijn specialisaties zijn geriatrie, parkinson en oncologie. Ik heb me aangesloten bij het landelijke netwerk Parknet voor de behandeling van parkinsonpatiënten. Ook maak ik deel uit van het oncologie netwerk FYNEON. Oncologie patiënten kunnen tijdens en/of na chemo/bestraling deelnemen aan een oncologie-revalidatietraject. Klachten zoals pijn, littekenverkleving, oedeem, bewegingsbeperkingen en vermoeidheidsklachten worden door mij behandeld. Ik ben werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag te Uden.

BIG-nummer 99034349704

Michiel Kuipers

Fysiotherapeut - ESP Sportfysiotherapeut

Michiel Kuipers, in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool Arnhem & Nijmegen en sinds november 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Wolbert Fysio.
De volgende opleidingen heb ik tot op heden gevolgd: ESP sportfysiotherapie, Dry Needling en COPD & Astma.
Als sportfysiotherapeut werk ik voornamelijk met sporters die heup-, knie- en enkelklachten hebben. Daarnaast ben ik vertegenwoordiger van het netwerk voor longfysiotherapeuten (FYSUVO) en ben ik me gaan specialiseren in het behandelen van mensen met hart- en longproblemen. Mijn visie op sporten, bewegen en leefstijl komen terug in de manier van behandelen. Gepassioneerd in het uitvoeren van mijn vak en gefocust op de doelstelling van de patiënt. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in Uden.

BIG-nummer 89915289604

Jelle Bouwmans

Fysiotherapeut

Jelle Bouwmans, Algemeen fysiotherapeut bij Wolbert Fysio.

Mijn passie ligt bij de revalidatie van sportblessures/orthopedische klachten bij jong en oud en re-integratie trajecten en/of arbeidsgerelateerde blessures. In mijn behandeling staat uw hulpvraag centraal en werken we samen aan het herstel om uw doelen te behalen.

Ik ben aanwezig van maandag t/m vrijdag op de locaties in Uden en Boekel.

BIG-nummer 69921465804

Laura Marcellis

Fysiotherapeut - bewegingswetenschapper

Laura Marcellis, algemeen fysiotherapeut bij Wolbert Fysio.
Werkzaam op de locaties Uden en Boekel van maandag t/m donderdag.

Om mijn kennis te verbreden ben ik gestart met de master Fysiotherapiewetenschap. Een mooie uitdaging om me meer bezig te houden met het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en de wereld van de wetenschap achter de fysiotherapie.

Mijn interesses liggen met name bij de revalidatie van schouder- en knieklachten. Ook ben ik bezig me te profileren binnen het begeleiden van patiënten met neurologische aandoeningen en de ouder wordende patiënt.

BIG-nummer 89921160604

Renz van Haandel

Fysiotherapeut

Renz van Haandel, algemeen fysiotherapeut bij Wolbert Fysio in de locaties Uden en Boekel.
Mijn passie ligt bij de verbetering van kwaliteit van leven bij de patiënt. Van jong tot oud. Educatie, voorlichting en inzicht geven in het houdings- en bewegingsapparaat zijn middelen die voor mij centraal staan tijdens de behandeling. Daarnaast maak ik graag gebruik van mijn achtergrond in (top)sport om samen met de patiënt tot een optimaal behandelresultaat te komen.

BIG-nummer 99924850904

Thijs Schamp

Fysiotherapeut - Msc. Sportfysiotherapeut

Sinds 2009 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en vanuit mijn achtergrond in de (top)sport ben ik op olympisch Centrum Papendal terecht gekomen om me te verdiepen in de sportfysiotherapie en wetenschap. Binnen de praktijk houd ik me bezig met sportende cliënten van uiteenlopende niveau's in met name de aandachtsgebieden richting enkel, knie en heup-/lies problematiek. Daarnaast werk ik bij Wolbert Fysio ook binnen de TOP pijler waarin ik clubs en sporters begeleidt voor training en fysieke doeleinden. Mijn uitdaging bij jou als cliënt is vooral het coachende gedeelte, ik maak graag samen doelen met je en bepaal een weg hoe we dat doel samen gaan bereiken, ongeacht hoe klein of hoe groot dit doel voor jou is.

BIG-nummer 99911286304

Edwin de Raaij

Fysio- manueeltherapeut – EFIC pijn fysiotherapeut – Gezondheidswetenschapper

Als pijn in je lichaam ervoor zorgt dat jij niet meer kunt sporten, werken of dagelijks bewegen.
Als pijn in je lichaam ervoor zorgt dat je niet meer kunt doen wat jij graag doet.
Als pijn in je lichaam ervoor zorgt dat jij twijfelt en je zorgen maakt.
Als pijn in je lichaam ervoor zorgt dat jij je afvraagt:

· Wat heb ik?
· Hoelang gaat het duren?
· Wat zijn de gevolgen?
· Hoe kan het minder worden?
· Wat is de oorzaak?

Als jij wilt begrijpen wat je kan verwachten van je lichaam.
Als jij wilt leren hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.
Als jij wilt weten waar grenzen liggen voor je lichaam.

Ik kan je helpen bij het vinden van antwoorden en je helpen controle terug te krijgen.

Luuk van Lanen

Fysiotherapeut

Sinds 2020 algemeen fysiotherapeut bij Wolbert fysio op de locaties Uden en Boekel. Als algemeen fysiotherapeut houd ik me bezig met het volledige houdings- en bewegingsapparaat. Door zelf altijd fanatiek met sporten bezig te zijn ligt mijn passie bij bewegen.

Ik vind het belangrijk om te weten wat voor een persoon ik voor me heb. In samenwerking met de patiënt de klachten verhelpen en misschien nog wel belangrijker om er voor zorgen dat de klachten niet terugkeren is voor mij de uitdaging.

Gaby van Santvoort

Fysiotherapeut

Gaby van Santvoort, sinds 2020 algemeen fysiotherapeut bij Wolbert Fysio op de locaties Uden en Nistelrode.

Ik vind het belangrijk om cliënten aan het woord te laten en samen op zoek te gaan naar een passende behandeling voor zijn of haar klachten. Op dit moment heb ik nog geen specialisaties en ben ik geïnteresseerd in het hele houdings- en bewegingsapparaat en de klachten die daar kunnen ontstaan. A-specifieke klachten, sportblessures, revalidatie na operaties, etc. ik pak het graag aan. Daarnaast heb ik vanuit mijn opleiding/stage een stuk neurologie meegenomen waar mijn interesse ook nog zeker ligt.

Marina Weiss

Fysiotherapeut

Iris Elema

Ergotherapeut

Ik ben Iris Elema en werkzaam als ergotherapeut bij Wolbert fysio binnen de locaties Uden en Nistelrode.

Als ergotherapeut kijk ik naar het dagelijks handelen gedurende de dag, kortom alle activiteiten die u uitvoert vanaf opstaan tot weer naar bed gaan. Door bepaalde gebeurtenissen kan het gevolg zijn dat u verschillende handelingen en/of activiteiten niet meer kunt uitvoeren zoals voorheen. Samen met u ga ik een behandelplan opstellen die goed aansluit bij uw hulpvraag.

Ik ben maandag en woensdag aanwezig op locatie Uden en dinsdagochtend op locatie Nistelrode.

Maery Foolen

Backoffice medewerkster

Mijn naam is Maery Foolen en vervul de functie van Praktijkondersteuner/Officemanager.

Met heel veel plezier ben ik werkzaam “achter de schermen” bij Wolbert Fysio.
Ik ben verantwoordelijk voor alle mogelijke administratieve taken, verzorg de boekhouding en personeelszaken en onderhoud de contacten met de accountant en zorgverzekeraars.
Tevens ondersteun ik het managementteam en stuur ik mijn collega’s van de frontoffice aan.
Een uitdagende functie met veel afwisseling.

Jolanda van Doorn

Frontoffice medewerkster

Mijn naam is Jolanda van Doorn en ik ben werkzaam als Front-Office medewerkster binnen de Praktijk van Wolbert Fysio.
Mijn taak is het ontvangen en registreren van nieuwe en bestaande cliënten en het geven van informatie aan de cliënten binnen onze praktijk.
Naast het bedienen van de telefooncentrale verricht ik ook administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van mijn collega’s.
Het mooiste aspect van mijn baan vind ik het directe contact met onze cliënten, dat zij zich op hun gemak voelen én zich vooral welkom voelen in onze praktijk.

Angèle van der Heijden

Frontoffice medewerkster

Mijn naam is Angèle van der Heijden en ben binnen de praktijk een van de frontoffice medewerksters .
Ik sta, met heel veel plezier,iedereen te woord, zowel aan de telefoon als aan de balie, bij mij kunnen de cliënten terecht voor het maken van afspraken, beantwoorden van algemene vragen maar ook voor een praatje of gewoon soms een luisterend oor.

Ingrid Willems

Frontoffice medewerkster

Mijn naam is Ingrid Willems, ik ben werkzaam als één van de Front-Office medewerksters binnen de praktijk van Wolbert Fysio in de vestiging Uden en Boekel.
Naast het te woord staan van cliënten, het inplannen van afspraken, verricht ik ook ondersteunende administratieve werkzaamheden. Werken bij Wolbert Fysio betekent voor mij een fijne sfeer, gedrevenheid, en oog voor elkaar. Kwaliteiten die ik graag wil uitdragen naar onze cliënten.

Ruby Beekmans

Vitaal trainer - Leefstijlcoach i.o.

Ruby Beekmans, afgestudeerd als bewegingsdeskundige aan Sport Hogeschool in Eindhoven. Sinds september 2020 actief als trainer/coach binnen Wolbert Vitaal. Mijn interesses liggen voornamelijk bij mensen in beweging krijgen, mensen vertrouwen laten krijgen in zijn/haar lichaam en om samen een afstemming te maken van de arbeid-rustverhouding.

In september 2020 ben ik begonnen aan een opleiding tot erkend Leefstijl coach. Met de kennis en vaardigheden vanuit deze studie zal ik straks de gecombineerde leefstijl interventies, die vooral gericht zijn op mensen met overgewicht of obesitas, gaan uitvoeren bij Wolbert.
Het werken binnen een multidisciplinaire praktijk vind ik erg fijn. Op deze manier kunnen we onze kennis en vaardigheden met elkaar delen en elkaar aanvullen waar nodig is om zo onze cliënten efficiënte zorg/begeleiding aan te bieden.

Suzanne Bekkers

Diëtist

Ik ben Suzanne Bekkers en ik ben als diëtiste werkzaam bij Wolbert Fysio op de locaties Nistelrode en Uden. Als Diëtiste kan ik u helpen met al uw vragen op het gebied van voeding. Niet alleen bij overgewicht en afvallen, maar ook bij klachten en aandoeningen, zoals een hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, diabetes mellitus type 2, oncologie, COPD, ondervoeding, maagdarmklachten, hoofdpijn en vermoeidheidsklachten. Daarnaast kunt u ook denken aan adviezen en begeleiding bij eetproblemen, zoals emotie-eten. Natuurlijk bent u ook zonder klachten van harte welkom met al uw vragen.

Heeft u vragen over wat ik voor u kan betekenen of zou u een afspraak willen maken? Ik ben van maandag t/m vrijdag te bereiken op 06-43157785 of via info@suzannebekkers.nl. Voor meer informatie kunt u terecht op www.suzannebekkers.nl

Marieke Kinkelaar

Orthopedische technicus