Ontmoet team Wolbert-Fysio

Bas Wolbert

Fysiotherapeut - Praktijk eigenaar - SOMT Manueel therapeut

Vanuit een passie voor Vitaliteit en Positieve Gezondheid en de liefde voor het vak fysiotherapie probeer ik een bijdrage te leveren in een toename van levenskwaliteit en het bereiken van geluk en duurzame inzetbaarheid.
''Don't talk about the future! Create it!''. Vanuit de visie dat bijna alles maakbaar is in het leven tracht ik alle processen die op mijn pad komen op deze wijze te beïnvloeden. Dit altijd in teamverband gericht op een sterke interactie met de medemens en omgeving. Respect, ruimte, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid staan hierin centraal.
Met als resultaat zelfontplooiing en het (door-) ontwikkelen van eigen talenten en verruimen van de scoop en het (werk-) plezier.

BIG-nummer 49046727204

Luuk Oomen

Fysiotherapeut - ESP Sportfysiotherapeut - Msc. Manueel therapeut - MSU Echografist / Shockwave therapie

Werkzaam in Uden en Boekel.
Ik heb een grote interesse voor de revalidatie van sportblessures, in het bijzonder revalidatie van het knie- en enkelgewricht. Ook wervelkolom gerelateerde klachten spreken me bijzonder aan. Het is voor mij een uitdaging om in samenwerking met de patiënt en eventueel collega's en/of andere disciplines te zoeken naar een passende oplossing voor de blessure en dit zoveel mogelijk na te streven door middel van evidence based interventies.

BIG-nummer 49910311704

Laura Sengers

Fysiotherapeut - Msc. Manueel therapeut - Leefstijlcoach

Hallo, Ik ben Laura Sengers, algemeen fysiotherapeut en MSc manueeltherapeut i.o. bij Wolbert fysio.
Ik ben werkzaam op de locaties Uden en Boekel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Mijn specialisatie is gericht op het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten,van lage rugklachten tot hoofdpijn en bekkenklachten tijdens zwangerschap.

BIG-nummer 29915766004

Jelle Bouwmans

Fysiotherapeut

Jelle Bouwmans, Algemeen fysiotherapeut bij Wolbert Fysio.

Mijn passie ligt bij de revalidatie van sportblessures/orthopedische klachten bij jong en oud en re-integratie trajecten en/of arbeidsgerelateerde blessures. In mijn behandeling staat uw hulpvraag centraal en werken we samen aan het herstel om uw doelen te behalen.

Ik ben aanwezig van maandag t/m vrijdag op de locaties in Uden en Boekel.

BIG-nummer 69921465804

Gerdien van den Broek

Fysiotherapeut - Geriatrie fysiotherapeut - Master Oncologie

Al vele jaren werkzaam als fysiotherapeute in de eerste lijn te Uden.
Mijn specialisaties zijn geriatrie, parkinson en oncologie. Ik heb me aangesloten bij het landelijke netwerk Parknet voor de behandeling van parkinsonpatiënten. Ook maak ik deel uit van het oncologie netwerk FYNEON. Oncologie patiënten kunnen tijdens en/of na chemo/bestraling deelnemen aan een oncologie-revalidatietraject. Klachten zoals pijn, littekenverkleving, oedeem, bewegingsbeperkingen en vermoeidheidsklachten worden door mij behandeld. Ik ben werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag te Uden.

BIG-nummer 99034349704

Thijs Schamp

Fysiotherapeut - Msc. Sportfysiotherapeut

Sinds 2009 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en vanuit mijn achtergrond in de (top)sport ben ik op olympisch Centrum Papendal terecht gekomen om me te verdiepen in de sportfysiotherapie en wetenschap. Binnen de praktijk houd ik me bezig met sportende cliënten van uiteenlopende niveau's in met name de aandachtsgebieden richting enkel, knie en heup-/lies problematiek. Daarnaast werk ik bij Wolbert Fysio ook binnen de TOP pijler waarin ik clubs en sporters begeleidt voor training en fysieke doeleinden. Mijn uitdaging bij jou als cliënt is vooral het coachende gedeelte, ik maak graag samen doelen met je en bepaal een weg hoe we dat doel samen gaan bereiken, ongeacht hoe klein of hoe groot dit doel voor jou is.

BIG-nummer 99911286304

Marina Weiss

Fysiotherapeut - Msc Bewegingswetenschapper

Sinds 2021 ben ik het team van Wolbert Fysio in Uden en Nistelrode komen versterken. Mijn specialisatie ligt op het gebied van de (multidisciplinaire) revalidatie van ernstig verzwakte mensen. Deze mensen helpen met het bereiken van hun eigen doelstellingen vind ik iedere keer weer een geweldige ervaring. Hierbij vind ik het samenwerken met andere hulpverleners vaak een echte meerwaarde hebben.
BIG nummer: 29041883604

Ik werk vooral met mensen met longaandoeningen, rondom herstel bij kanker, na een intensive care opname of bij herstel na covid-19. Verder ben ik lid van verschillende netwerken zoals Onconet, Fysuvo en Chronisch Zorgnet.

Jef Huijbers

Fysiotherapeut - MSc. Manueel therapeut - MSc. Musculoskeletale fysiotherapiewetenschapper i.o.

Sinds 2015 werkzaam als fysiotherapeut bij Wolbert Fysio. Mijn interesse gaat uit naar het behandelen van mensen met langdurige pijnklachten. Ik vind het belangrijk om jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren centraal te stellen tijdens de behandeling. Het geeft mij veel voldoening om, samen met jou, op zoek te gaan naar antwoorden op jouw vragen, je meer controle over de pijn te geven en je te begeleiden in het veilig hervatten van activiteiten die belangrijk voor je zijn.

Naast mijn werk als fysiotherapeut volg ik de studie tot musculoskeletale fysiotherapiewetenschappen en ben ik in opleiding tot docent. Ook ben ik actief betrokken bij het Pijnnetwerk Noord-Brabant.

BIG-nummer 29919890504

Edwin de Raaij

dr. Faculteit der Geneeskunde VU Amsterdam - EFIC pijn fysiotherapeut - manueel therapeut - fysiotherapiewetenschapper

Als pijn in je lichaam ervoor zorgt dat jij niet meer kunt sporten, werken of dagelijks bewegen.
Als pijn in je lichaam ervoor zorgt dat je niet meer kunt doen wat jij graag doet.
Als pijn in je lichaam ervoor zorgt dat jij twijfelt en je zorgen maakt.
Als pijn in je lichaam ervoor zorgt dat jij je afvraagt:

· Wat heb ik?
· Hoelang gaat het duren?
· Wat zijn de gevolgen?
· Hoe kan het minder worden?
· Wat is de oorzaak?

Als jij wilt begrijpen wat je kan verwachten van je lichaam.
Als jij wilt leren hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.
Als jij wilt weten waar grenzen liggen voor je lichaam.

Ik kan je helpen bij het vinden van antwoorden en je helpen controle terug te krijgen.

Luuk van Lanen

Fysiotherapeut

Sinds 2020 algemeen fysiotherapeut bij Wolbert fysio op de locaties Uden en Boekel. Als algemeen fysiotherapeut houd ik me bezig met het volledige houdings- en bewegingsapparaat. Door zelf altijd fanatiek met sporten bezig te zijn ligt mijn passie bij bewegen.

Ik vind het belangrijk om te weten wat voor een persoon ik voor me heb. In samenwerking met de patiënt de klachten verhelpen en misschien nog wel belangrijker om er voor zorgen dat de klachten niet terugkeren is voor mij de uitdaging.

Gaby van Santvoort

Fysiotherapeut

Gaby van Santvoort, sinds 2020 algemeen fysiotherapeut bij Wolbert Fysio op de locaties Uden en Nistelrode.

Ik vind het belangrijk om cliënten aan het woord te laten en samen op zoek te gaan naar een passende behandeling voor zijn of haar klachten. Op dit moment heb ik nog geen specialisaties en ben ik geïnteresseerd in het hele houdings- en bewegingsapparaat en de klachten die daar kunnen ontstaan. A-specifieke klachten, sportblessures, revalidatie na operaties, etc. ik pak het graag aan. Daarnaast heb ik vanuit mijn opleiding/stage een stuk neurologie meegenomen waar mijn interesse ook nog zeker ligt.

Nienke van den Boom

Fysiotherapeut

Niels Verboven

Fysiotherapeut

Dave Hubers

Fysiotherapeut

Maery Foolen

Backoffice medewerkster

Mijn naam is Maery Foolen en vervul de functie van Praktijkondersteuner/Officemanager.

Met heel veel plezier ben ik werkzaam “achter de schermen” bij Wolbert Fysio.
Ik ben verantwoordelijk voor alle mogelijke administratieve taken, verzorg de boekhouding en personeelszaken en onderhoud de contacten met de accountant en zorgverzekeraars.
Tevens ondersteun ik het managementteam en stuur ik mijn collega’s van de frontoffice aan.
Een uitdagende functie met veel afwisseling.

Jolanda van Doorn

Frontoffice medewerkster

Mijn naam is Jolanda van Doorn en ik ben werkzaam als Front-Office medewerkster binnen de Praktijk van Wolbert Fysio.
Mijn taak is het ontvangen en registreren van nieuwe en bestaande cliënten en het geven van informatie aan de cliënten binnen onze praktijk.
Naast het bedienen van de telefooncentrale verricht ik ook administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van mijn collega’s.
Het mooiste aspect van mijn baan vind ik het directe contact met onze cliënten, dat zij zich op hun gemak voelen én zich vooral welkom voelen in onze praktijk.

Angèle van der Heijden

Frontoffice medewerkster

Mijn naam is Angèle van der Heijden en ben binnen de praktijk een van de frontoffice medewerksters .
Ik sta, met heel veel plezier,iedereen te woord, zowel aan de telefoon als aan de balie, bij mij kunnen de cliënten terecht voor het maken van afspraken, beantwoorden van algemene vragen maar ook voor een praatje of gewoon soms een luisterend oor.

Dainne Oppers

Frontoffice medewerkster

Ruby Beekmans

Vitaal trainer - Leefstijlcoach

Ruby Beekmans, afgestudeerd als bewegingsdeskundige aan Sport Hogeschool in Eindhoven. Sinds september 2020 actief als trainer/coach binnen Wolbert Vitaal. Mijn interesses liggen voornamelijk bij mensen in beweging krijgen, mensen vertrouwen laten krijgen in zijn/haar lichaam en om samen een afstemming te maken van de arbeid-rustverhouding.

In september 2020 ben ik begonnen aan een opleiding tot erkend Leefstijl coach. Met de kennis en vaardigheden vanuit deze studie zal ik straks de gecombineerde leefstijl interventies, die vooral gericht zijn op mensen met overgewicht of obesitas, gaan uitvoeren bij Wolbert.
Het werken binnen een multidisciplinaire praktijk vind ik erg fijn. Op deze manier kunnen we onze kennis en vaardigheden met elkaar delen en elkaar aanvullen waar nodig is om zo onze cliënten efficiënte zorg/begeleiding aan te bieden.

Danique Segers

Vitaal trainer - Leefstijlcoach i.o.

Niels van Moorsel

Vitaal trainer

Suzanne Bekkers

Diëtist

Ik ben Suzanne Bekkers en ik ben als diëtiste werkzaam bij Wolbert Fysio op de locaties Nistelrode en Uden. Als Diëtiste kan ik u helpen met al uw vragen op het gebied van voeding. Niet alleen bij overgewicht en afvallen, maar ook bij klachten en aandoeningen, zoals een hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, diabetes mellitus type 2, oncologie, COPD, ondervoeding, maagdarmklachten, hoofdpijn en vermoeidheidsklachten. Daarnaast kunt u ook denken aan adviezen en begeleiding bij eetproblemen, zoals emotie-eten. Natuurlijk bent u ook zonder klachten van harte welkom met al uw vragen.

Heeft u vragen over wat ik voor u kan betekenen of zou u een afspraak willen maken? Ik ben van maandag t/m vrijdag te bereiken op 06-43157785 of via info@suzannebekkers.nl. Voor meer informatie kunt u terecht op www.suzannebekkers.nl

Marije Schreurs

Diëtist

Marieke Kinkelaar

Orthopedische technicus