KnierevalidatieTeam

Onze gespecialiseerde (sport-)fysiotherapeuten zetten zich volledig in om u te begeleiden naar een snel herstel en een pijnvrij leven, ongeacht uw knie- en onderbeenklachten.
 

Wat ons team uniek maakt, is onze nauwe samenwerking met het nabijgelegen Bernhoven ziekenhuis en Via Sana in Mill. Elke maand organiseren we een gezamenlijk spreekuur, waarbij we de expertise van een physician assistant van Via Sana betrekken. Dit stelt ons in staat om complexe knie- en onderbeenklachten grondig te evalueren en te begrijpen.

Bovendien hebben we in ons team de mogelijkheid om ter plekke gebruik te maken van echografie om beelden te maken die klachten aantonen of uitsluiten. Dit geavanceerde diagnostische hulpmiddel stelt ons in staat om snel en accuraat de oorzaak van je knieproblemen te identificeren, waardoor we een doelgerichte behandeling kunnen aanbieden.

Bij Wolbert Fysio begrijpen we dat knieproblemen je dagelijkse leven kunnen beïnvloeden, of je nu een atleet bent of gewoon wilt genieten van een actieve levensstijl. Ons KnierevalidatieTeam staat klaar om je te ondersteunen, te begeleiden en te helpen bij je herstel. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen. Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.