OncoTeam

Bij Wolbert Fysio begrijpen we dat de diagnose kanker niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal een enorme impact kan hebben. Daarom hebben we ons multidisciplinair OncoTeam samengesteld, bestaande uit ervaren professionals met expertise in de oncologie. Ons team is er om patiënten met kanker te ondersteunen, van diagnose tot herstel, met een holistische benadering van zorg.

Wat is het multidisciplinair OncoTeam?

Ons multidisciplinair OncoTeam bestaat uit een divers team van specialisten, waaronder fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, personal trainers en andere zorgverleners. Samen werken we nauw samen om de zorg voor mensen met kanker te optimaliseren. We geloven in een geïntegreerde aanpak waarin lichaam, geest en welzijn centraal staan.

Onze filosofie

Bij Wolbert Fysio geloven we in het belang van een multidisciplinaire aanpak, waarin zorgverleners samenwerken om de best mogelijke zorg te bieden. Ons doel is om de kwaliteit van leven te verbeteren, veerkracht te versterken en hoop te bieden aan degenen die door deze uitdagende reis gaan.
 
Als jijzelf of een geliefde te maken heeft met kanker, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons multidisciplinair OncoTeam. Wij zijn hier om jou te ondersteunen, begeleiden en helpen op weg naar herstel en welzijn. Samen werken we aan een gezonder en gelukkiger morgen.

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen. Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.