Fysiotherapie

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Alle fysiotherapeuten van Wolbert Fysio zijn geregistreerd. Je kunt bij elke therapeut terecht voor een intake en voor een behandeling voor bewegings- en pijnklachten.

 

Onze fysiotherapeuten zullen altijd kijken naar de mens, in plaats van naar de klacht. Wij weten dat jouw gezondheid beïnvloedt wordt door verschillende zaken. Door met jou in gesprek te gaan, kijkt de fysiotherapeut samen met jou naar waar de klachten vandaan komen. In samenwerking met jou wordt er een behandelplan opgesteld. Waar mogelijk helpen wij jou te voorkomen dat de klacht terugkomt. 

Nieuwste behandeltechnieken

Naast dat onze therapeuten algemeen fysiotherapeut zijn, beschikken velen over expertise gebieden. Zij hebben veel extra kennis over en ervaring met een specifieke klacht. 

Ook vinden wij het belangrijk om geïnformeerd te blijven. Daarom houden we allemaal de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied in de gaten. Wij zijn expert in het uitvoeren van vernieuwende behandeltechnieken. Deze zijn gevormd door de laatste wetenschappelijke onderzoeken en de vakkennis van jouw fysiotherapeut zelf. Zo weten we zeker dat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen om jouw kwaliteit van leven te verbeteren. 

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen. Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.