Schouderklachten

Iedereen heeft wel eens last van zijn of haar schouder. Dat is heel normaal en in de meeste gevallen is er niets ernstigs aan de hand. Toch is het begrijpelijk dat het gevoel niet comfortabel is en je hier vragen over hebt. Daar kunnen wij jou bij helpen!

Binnen Wolbert Fysio zijn er meerdere therapeuten die het schoudergewricht tot hun expertisegebied hebben gemaakt. Ook wij zijn aangesloten bij het Schoudernetwerk Noord-Brabant (NSSB). Daardoor is onze kennis altijd up-to-date. Bovendien hebben wij korte lijnen met socialisten, zoals de huisarts, orthopeed en de sportarts. Op deze manier lopen de doorverwijzingen zo soepel mogelijk. 

Wij weten dat jouw gezondheid afhankelijk is van veel verschillende zaken. Samen met jou gaan we kijken naar wat dit voor zaken zijn. Zo helpen wij jou de oorzaak van de klacht te achterhalen. Aan de hand daarvan kijk jij samen met de fysiotherapeut welke behandeling het beste bij jou past. Bekijk ze gerust voor meer informatie, of maak meteen een afspraak. 

Mogelijke behandelingen