Sport fysiotherapie

Sport is belangrijk om jouw fysieke en mentale gezondheid op peil te houden. Daarom is het erg vervelend wanneer je dit door klachten of een blessure niet meer kunt doen. Helaas horen klachten en blessures af en toe wel bij sporten. Hoewel er verder niets ernstigs aan de hand is, is het begrijpelijk dat dit vervelend is. Je wil natuurlijk zo snel mogelijk weer op je oude niveau sporten.

Daar kunnen wij jou bij helpen! Wij helpen elke sporter met voorlichting en oefeningen. Sportfysiotherapie is fysiotherapie gericht op (sport)blessures en ongevallen. Het doel is om jou klaar te stomen om weer te gaan sporten. Dit kunnen we op verschillende manieren bereiken. De fysiotherapeut kijkt daarvoor naar jouw wensen. Wij vinden het namelijk belangrijker om te kijken naar de mens, dan naar de klacht. 

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten.

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen.Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.