CoroNazorgTeam

Ben je herstellende van een COVID-19 infectie en ondervind je nog steeds klachten?

COVID-19 heeft wereldwijd vele levens beïnvloed, en voor sommigen onder ons is het pad naar volledig herstel een uitdaging op zich. Bij Wolbert Fysio hebben we een bijzondere toewijding voor mensen na een COVID infectie vanaf het begin van de pandemie. Dat heeft geleid tot het samenstellen van een multidisciplinair CoroNazorgTeam. We hebben gespecialiseerde revalidatieprogramma’s om je te helpen bij het overwinnen of beter leren omgaan met de aanhoudende symptomen na een COVID-infectie.

Wat kun je verwachten van ons CoroNazorgTeam?

Waarom revalidatie na COVID-19 belangrijk is

Na een COVID-19 infectie ervaren veel patiënten langdurige effecten, variërend van vermoeidheid en ademhalingsproblemen tot spierzwakte en neurologische symptomen. Deze klachten kunnen uw dagelijks leven aanzienlijk beïnvloeden. Een gerichte revalidatie is cruciaal om het herstel te bevorderen, uw functioneren te verbeteren en de kwaliteit van leven te verhogen.

Hoe wij je kunnen helpen

Bij Wolbert Fysio begrijpen we dat elke patiënt uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Onze revalidatieprogramma’s na COVID-19 zijn zorgvuldig samengesteld om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze aanpak omvat:

  • Individuele beoordeling: we starten met een uitgebreide beoordeling van je fysieke en mentale gezondheid om een op maat gemaakt revalidatieplan te ontwikkelen.
  • Ademhalingstherapie: gericht op het verbeteren van je ademhalingsfunctie en het verhogen van je longcapaciteit.
  • Oefentherapie: een gepersonaliseerd oefenprogramma om spierkracht te herwinnen, uithoudingsvermogen te verbeteren en vermoeidheid te verminderen.
  • Neurologische ondersteuning: voor patiënten die neurologische symptomen ervaren, zoals verminderde concentratie of geheugenproblemen.
  • Mentale gezondheidsondersteuning: omdat mentaal welzijn net zo belangrijk is als fysiek herstel, bieden we ook ondersteuning om om te gaan met de psychologische impact van COVID-19.

Je staat er niet alleen voor

Bij Wolbert Fysio staat een team van ervaren fysiotherapeuten, ademhalingsspecialisten en zorgverleners klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar herstel. Samen werken we eraan om jouw gezondheid te herstellen, je welzijn te bevorderen en je terug te brengen naar het actieve leven dat je verdient.
 
Als je of een dierbare worstelt met de gevolgen van COVID-19, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We werken intensief samen met de ondersteuners van C-Support. 

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen. Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.