ACT-therapie

ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy. Het is een vorm van psychotherapie die gericht is op het vergroten van de psychologische flexibiliteit, door middel van zes kernprocessen: acceptatie, cognitieve defusie, contact met het hier en nu, het observerende zelf, waarden en toewijding aan waarden. 

Door deze processen te integreren, probeert ACT individuen te helpen meer psychologische flexibiliteit te ontwikkelen. Dit betekent niet dat negatieve gevoelens of gedachten verdwijnen, maar eerder dat mensen leren om op een meer flexibele manier met hen om te gaan, zodat ze hun leven kunnen leiden op basis van hun waarden en doelen, zelfs in aanwezigheid van moeilijkheden.

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen. Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.