Neurorevalidatie

Neurorevalidatie in de fysiotherapie richt zich op het herstel en de verbetering van de functie en mobiliteit bij mensen die neurologische aandoeningen hebben, zoals een beroerte, traumatisch hersenletsel, multiple sclerose, Parkinson en andere aandoeningen die het zenuwstelsel beïnvloeden. 

Deze benadering is vaak multidisciplinair, waarbij fysiotherapeuten samenwerken met ergotherapeuten, logopedisten, neurologen en andere professionals om een uitgebreide revalidatieaanpak te bieden die gericht is op het maximaliseren van de functionele mogelijkheden van patiënten met neurologische aandoeningen. De behandeling wordt afgestemd op de individuele behoeften van de patiënt en kan variëren naargelang de ernst en aard van de aandoening.

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen. Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.