Hartrevalidatie

Hartrevalidatie in de fysiotherapie is een gestructureerd programma dat gericht is op het herstel en de verbetering van de gezondheid van mensen die een hartaandoening hebben gehad of een hartaanval hebben doorgemaakt. Het doel is om de algehele conditie, kracht, uithoudingsvermogen en kwaliteit van leven te verbeteren, terwijl risicofactoren voor hartproblemen worden verminderd.

Het programma kan worden aangepast aan de individuele behoeften en het fysieke vermogen van de patiënt. Het doel is om patiënten te helpen herstellen van een hartaandoening, hun hartgezondheid te verbeteren en de kans op toekomstige problemen te verkleinen door middel van een holistische benadering van revalidatie en gezondheidsondersteuning.

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen. Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.