Longrevalidatie (COPD/astma)

Bewegen is belangrijk om mentaal en fysiek gezond te blijven. Wanneer je last hebt van astma of COPD kan dit angstig zijn, omdat bewegen kan betekenen dat jij jouw grenzen opzoekt. Het is begrijpelijk dat je inspanning vermijdt wanneer je last hebt van benauwdheid en hoestbuien. Toch is het dan júíst belangijk om in beweging te blijven. Op die manier blijven jouw spierkracht en conditie op peil.

Wij helpen jou graag om op een veilige en gezonde manier te bewegen. Op die manier helpen wij jou jouw levenskwaliteit te verhogen. We leren jou meer over jouw longziekte en geven advies over hoe je je energie beter kunt verdelen.

Samen met jou gaan we kijken naar wat jij daarvoor nodig hebt. Daarna gaan we aan de slag met een programma voor jou. Wanneer je op het niveau van het groepstraject zit, zul je bij deze groep aansluiten.

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen.Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.