Knieklachten

|edereen heeft wel eens last van zijn of haar knie. Dat is heel normaal en meestal is er niets ernstigs aan de hand. Toch is het begrijpelijk dat dit gevoel niet comfortabel is en je hier vragen over hebt. Daar kunnen wij jou bij helpen!

Binnen ons team zijn er heel wat therapeuten die de knie tot hun expertisegebied hebben gemaakt . Zij houden de laatste behandelmethoden- en technieken nauwlettend in de gaten. Dit doen zij bijvoorbeeld doordat ze zijn aangesloten bij het Knienetwerk Brabant. Bovendien hebben wij een goede samenwerking met kniespecialisten van verschillende klinieken. Hierdoor kunnen wij jou zo goed mogelijk helpen!

Daarbij is het voor ons belangrijk om niet alleen naar jouw knie te kijken, maar ook naar jou als mens. Wij weten dat jouw gezondheid afhankelijk is van veel verschillende zaken. Samen met jou gaan we kijken wat dit voor zaken zijn. Zo helpen we jou de oorzaak van de klacht te achterhalen. Waar mogelijk proberen we te voorkomen dat de klacht terugkomt. Op die manier helpen wij jou jouw kwaliteit van leven te verhogen.

We kijken daarbij ook naar wat voor jou belangrijk is en hoe jij jouw leven graag inrichting wilt geven. Op basis daarvan stellen we een behandelplan met haalbare doelen op. Mogelijk past een van de volgende behandelingen bij jou. Bekijk ze gerust voor meer informatie, of maak meteen een afspraak.

Mogelijke behandelingen