VITAAL betekent fit en in balans. Alles moet kloppen. Van voeding en beweging tot uithoudingsvermogen, gewicht en persoonlijke drijfveren. Helemaal afgestemd op jouw lichaam en levensstijl.

Herstel voortzetten

Stel, je bent hersteld van je blessure, kwetsuur of aandoening. Dan zou het zomaar kunnen dat je niet meer terug wilt naar die periode van pijn waarin je beperkt werd in je doen en laten. Wolbert Fysio biedt je de mogelijkheid om je herstel een vervolg te geven. Zelf ken je je eigen lichaam, valkuilen en grenzen natuurlijk het beste. Maar vergeet niet: onze personal trainers en fysiotherapeuten inmiddels ook!

Afvallen

Overgewicht is een serieus probleem wat kan leiden tot serieuze medische klachten, zoals diabetes of artrose. Los van de medische risico’s, beweeg je je ook stukken eenvoudiger door het leven zonder die overtollige kilo’s. De diëtisten van Wolbert Fysio bieden geen crash diëten of trendy filosofieën. Integendeel, verantwoord afvallen is het devies, zodat die kilo’s er ook af blijven.

Beter in balans zijn

Stress. Een overvolle agenda. De wankele combinatie van werk en gezin. Te veel ‘moeten’ en te weinig ‘mogen’. Wil je een betere balans in je leven? Tussen lichaam en geest? Tussen werk en gezin? Wolbert Fysio geeft je praktische en haalbare tips waarmee je afrekent met slepende fysieke ongemakken en je de regie over je leven weer terug krijgt.

Fit blijven

Of je nu net hersteld bent en fit wilt blijven, of gewoon behoefte hebt aan een sparring partner die je daarbij helpt, de fysiotherapeuten van Wolbert Fysio staan voor je klaar. Met persoonlijke trainingsprogramma’s, praktische tips en monitoring op maat op de momenten dat jij het nodig hebt. Fit worden en fit blijven. Zo brengt Wolbert Fysio je vooruit.

Support

Vitaliteit is niet alleen voor gezonde, fitte mensen. Misschien minder vanzelfsprekend, maar ook als je fysiek op wat voor manier beperkt wordt, zou het gevoel van vitaliteit voor jou van grote waarde kunnen zijn. Sterker nog, juist dan zou je moeten kiezen voor de aanpak van Wolbert Fysio. Ons advies? Haal het beste uit je lichaam! Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten en personal trainers zijn de professionals die voor je klaar staan.

 Leefstijlcoaching

Voeding, beweging en ontspanning zijn drie belangrijke pijlers die in balans moeten zijn om ‘lekker in je vel’ te zitten. In onze huidige 24-uurs economie is het niet gemakkelijk om die balans te vinden of te behouden. Daarnaast is er een overkill aan voedingsmiddelen, die bovendien overal te verkrijgen zijn. Het is moeilijk om een keus te maken en vaak weet je niet eens wat er precies in de producten zit die je kiest.

Als je die balans kwijt bent, is een leefstijlcoach iets voor jou. Als coach willen wij je motiveren, stimuleren, inspireren en enthousiasmeren om een gezonde(re) leefstijl te creëren. Samen met jou gaan we op zoek naar veranderingen in je leefstijl die bij jou als persoon passen. Op die manier worden het blijvende veranderingen die je de rest van je leven vol kan houden.

Leefstijlcoaching is op verschillende manieren mogelijk. Een één op één traject waarin we altijd samen gesprekken voeren is de meest gangbare vorm. Daarnaast zijn er groepstrajecten mogelijk waarin individuele gesprekken worden afgewisseld met workshops in een groep. Voor CZ-verzekerden in de doelgroepen hart- en vaatziekten, obesitas en diabetes mellitus is er zelfs een vergoed groepstraject mogelijk.

Wilt u weten of leefstijlcoaching u kan helpen?

Neem dan contact met ons op:
Bel 06-38534733 of mail naar  Noortje@clubpt.nl

Noortje Vriens

Leefstijlcoach