Meerdere professionals, één visie

Diëtistenpraktijk Suzanne Bekkers

We werken samen met de diëtisten van orthomoleculaire diëtistenpraktijk Suzanne Bekkers. Zij kunnen je helpen en begeleiden met al je vragen rondom gezonde voeding. Niet alleen bij gewichtsafname of -toename, maar ook bij sport, revalidatie en herstel. Daarnaast heeft voeding ook een grote invloed op klachten en ziektebeelden, zoals prikkelbare darmen, hormonale klachten, reumatische aandoeningen, oncologische ziektebeelden, hart- en vaatzieken, diabetes, COPD, long covid en allergieën. 

 

Bij diëtistenpraktijk Suzanne Bekkers kijken we verder dan je voedingspatroon en wordt het woord ‘dieet’ niet gebruikt. Wij geloven in de kracht van voeding om zo het beste uit jouw gezondheid te halen. Wil je aan de slag met jouw voeding én leefstijl en op een duurzame manier werken aan verandering van gewoonten en patronen, om zo blijvend resultaat te behalen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen. Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.