Fit de operatie in

Hoe fitter de operatie in, hoe fitter eruit!

Wij begeleiden patienten in hun prehabilitatietraject ‘Fit4Surgery’ van het Radboudumc. Fit4Surgery is een programma voor patiënten die een operatie moeten ondergaan. Het programma heeft als doel de patiënt te helpen zo goed mogelijk in conditie te komen voorafgaand aan de operatie. 
 
Het programma Fit4Surgery richt zich op het verbeteren van de conditie van patiënten voorafgaand aan een operatie. Vaak wordt gezegd dat een operatie hetzelfde effect heeft op het lichaam als een marathon of een zware bergetappe in de Tour de France. Een goede voorbereiding is daarom belangrijk. We geloven dat hoe fitter iemand de operatie ingaat, hoe beter iemand de operatie uitkomt.
 
Het programma vindt plaats voorafgaand aan de operatie en duurt minimaal 3 weken. Tijdens het programma volgen patiënten 9 fysieke trainingen, eten ze gezondere en aanvullende voeding, ontvangen ze mentale begeleiding en begeleiding bij het stoppen met roken of drinken van alcohol. Laura doet bij ons de intake wanneer patiënten vanuit het Radboud UMC worden doorgestuurd.

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen. Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.