Adem- en ontspanningstherapie

Iedereen heeft weleens last van stress. Het is een natuurlijke reactie in het lichaam op situaties die mogelijk gevaarlijk zijn. In de huidige tijd hebben we minder te maken met levensbedreigende situaties. Toch hebben we nog steeds regelmatig last van dat stresssignaal. Soms hebben we zo lang last van spanning, dat dit gevoel normaal geworden is. Er kunnen dan klachten ontstaan als hoofdpijn en slecht slapen. 

Doormiddel van adem en ontspanningstherapie kun je bewust worden van spanningen in jouw lichaam. Vervolgens leer je deze spanningen doormiddel van de oefening los te laten. 

Ook kan het zijn dat je door de spanning anders bent gaan ademen. Een adem- en ontspanningstherapeut kan jou helpen bij het herstellen dan jouw natuurlijke ontspannen ademhaling. Er wordt hierbij gefocust op de kwaliteit van de adembeweging.

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen.Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.