Winterfit

Heb je een wintersportvakantie op de planning staan en wil je hier zo goed mogelijk op voorbereid zijn? Kom dan zes weken lang sporten onder professionele begeleiding en wij zorgen dat je zo goed mogelijk voorbereid bent!

Wat houdt Winterfit in?

Wil je gaan wandelen, skiën of snowboarden deze winter? Dan bereiden wij jou daar zo goed mogelijk op voor. We hebben een speciaal trainingsschema opgesteld voor wintersporters van elk niveau.

Tijdens de intake ga je samen met de Vitaal trainer kijken welke hulpvraag je hebt. Ook voer je een aantal testen uit waarmee we de beginsituatie in kunnen schatten en waarmee we vooruitgang kunnen meten.

Je zult twee keer per week onder begeleiding komen sporten op onze locatie op de Vijverlaan in Uden. De trainingsmomenten van 60 minuten staan vast en zullen op dinsdag- en donderdagavond plaatsvinden in een kleine groep. We starten twee keer per jaar met dit pakket, in november en in december.

 

Starten?

Wil je de uitdaging aangaan om in zes weken tijd zo goed mogelijk voorbereid te worden op jouw vakantie? Mail dan naar vitaal@wolbert-fysio.nl en dan plannen we samen een intake in!