Fysiotherapie bij vaatlijden

Fysiotherapie bij vaatlijden, zoals bijvoorbeeld perifeer arterieel vaatlijden (PAV), richt zich op het verbeteren van de bloedcirculatie in de ledematen die worden beïnvloed door vernauwde of geblokkeerde slagaders. Deze aandoening kan leiden tot pijn, krampen en verminderde mobiliteit, vooral tijdens activiteiten zoals lopen.

Het doel van fysiotherapie bij vaatlijden is om de mobiliteit en functionaliteit te verbeteren, pijn te verminderen en de algehele kwaliteit van leven te verbeteren voor mensen die lijden aan vaatgerelateerde problemen. Het is vaak onderdeel van een bredere aanpak die ook medicatie, chirurgie en andere medische interventies kan omvatten, afhankelijk van de ernst van de aandoening.

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Daar kun je navraag doen over de kosten. 

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen. Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.