Wolbert-Fysio start met vitaal training in Boekel!

Door 14 december 2022Nieuws

Wolbert-Fysio start met vitaal training in Boekel!

Eerder boden we ook al vitaal training aan op onze locatie in Uden. Vanaf 4 januari kun je daarvoor ook bij ons in Boekel terecht.

Wat is vitaal training?
Bij vitaal training draait het om het zelfredzaam worden in bewegen en vitaliteit. Wat is vitaliteit eigenlijk? Je kunt het zien als een onderdeel van leefstijlbegeleiding dat zich vooral richt op bewegen en sporten. Samen met jouw vitaal train(st)er ga je kijken naar wat je wél kunt en kennis maken met jouw fysieke belastbaarheid. Dit doe je niet alleen in samenwerking met jouw vitaal train(st)er, maar ook in samenwerking met andere disciplines waaronder een diëtist, een ergotherapeut en een leefstijlcoach.

Is vitaal training iets voor mij?
Vitaal training is voor iedereen die begeleiding wil bij het sporten of bewegen. Samen met jouw vitaal train(st)er stel je doelen op. Wat voor doelen dit zijn, bepaal je zelf! Het kan van alles zijn. Wil jij graag meer kracht opbouwen? Of wil je werken aan je uithoudingsvermogen? Misschien wil je fitter worden, afvallen of leren hoe je je energie beter kunt verdelen. Wil je bewegen in een omgeving van een fysiotherapiepraktijk waar er altijd ruimte is voor een hulpvraag? Wij gaan jou helpen om jouw doelen te bereiken. Zorg is altijd dichtbij.

Ook kun je bij ons terecht wanneer je door een blessure, aandoening of ziekte minder in staat bent om te bewegen dan voorheen. Misschien ben je bang om te bewegen of weet je niet goed wat jouw lichaam aankan. Bij onze vitaal training leer je je lichaam kennen, waardoor je weer met plezier gaat bewegen.

Hoe ziet een vitaal route eruit?
De eerste afspraak is de intake. Dit doen we binnen, of wandelend langs de omgeving van de praktijk. We gaan achterhalen wat jouw doelen zijn. Dat is waar we voor gaan werken!

Vervolgens gaan we een plan opstellen om jouw doelen te behalen en kom je bij ons trainen. We trainen één op één of in groepen van maximaal acht personen. Op die manier is er persoonlijke aandacht voor iedereen.

Hoe werkt het?
Om bij ons te kunnen trainen neem je een abonnement af. Hiermee kun je onbeperkt bij ons komen sporten. Natuurlijk spreek je wel met je vitaal trainer af wanneer je kunt komen. Dit kan dus in Uden en in Boekel.

In Uden kun je van maandag tot en met vrijdag terecht. Overleg met jouw vitaal trainer over welk tijdstip je kan komen.

In Boekel kun je op zaterdagochtend en op woensdagavond bij ons terecht. Dit zal in de toekomst mogelijk verder worden uitgebreid.

Met een abonnement bij een van onze Wolbert fysiotherapiepraktijken, kun je bij alle praktijken die dit aanbieden bij ons terecht. Op dit moment is dat in Boekel en in Uden op de Vijverlaan. Wanneer je in Boekel begint, kun je dus ook in Uden terecht en andersom.

Heb je vragen?
Mail dan naar onze vitaal trainster: Rudy ruby@wolbert-fysio.nl of app haar: 0615298372
Je kunt ook bellen naar de praktijk:
Uden: 0413 – 264 879
Boekel: 0492 – 714 590

Of maak hieronder meteen een afspraak.