Wist je dat Wolbert Fysio is gestart met een multidisciplinair Oncoteam?

Door 27 januari 2023Nieuws

Wist je dat Wolbert Fysio is gestart met een multidisciplinair Oncoteam?

De behandeling bij kanker kan een enorm zwaar traject zijn.  Vaak gaat het samen met verschillende klachten die niet altijd te behandelen zijn door één behandelaar.

Hoe werkt het team?
Daarom is Wolbert Fysio gestart met een multidisciplinair Oncoteam. Je kunt bij ons terecht voor hulpvragen bij specialisten uit verschillende vakgebieden. Dit zijn specialisten binnen Wolbert Fysio, maar ook vanuit onze partners Ergotherapie van Dam en diëtistenpraktijk Suzanne Bekkers.

Dit betekent niet dat je ook bij ons weer meerdere keren jouw verhaal moet doen. Wij werken met één contactpersoon. Dit is de casemanager. Bij hem of haar doe jij jouw verhaal. De casemanager bepaalt samen met jou welke behandelingen voor jou geschikt zijn. Vervolgens houdt de casemanager in de gaten of de behandeldoelen die jullie gemaakt hebben worden behaald. De casemanager houdt ook contact met alle betrokkenen bij je behandeling.

Hoe zit het met het financiële plaatje?
Deze zorg valt onder eerstelijnszorg. Dit is zorg waar je zelf, zonder verwijzing, naartoe kunt gaan. Het voordeel hiervan is dat de zorg een stuk goedkoper en toegankelijker is dan tweedelijnszorg. Tegelijkertijd bieden wij wel de specialistische zorg van een heel team aan medewerkers binnen verschillende vakgebieden.

Je kunt via elke zorgverzekeraar bij ons terecht. Vragen over de verzekering kun je het beste stellen aan jouw zorgverzekeraar. Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie, dan kun je altijd even bellen naar de praktijk. Daar kun je alle informatie krijgen over de kosten van een behandeling.

Heb je vragen?

Mail ons: info@Wolbert-fysio.nl
Of bel: 0413 – 264 879

Of maak hieronder meteen een afspraak.