Wolbert Fysio breidt uit door overname twee Udense praktijken

Door 10 december 2021Nieuws

Ten Wolde fysio- en manuele therapie & Radsma Fysiofitness verder onder Wolbert Fysio

Vanaf 1 januari neemt Bas Wolbert het stokje over van de praktijk van Aryan Ten Wolde en de praktijk van Klaas Radsma

In goed overleg zijn de partijen tot een overeenkomst gekomen waarbij het welzijn voor zowel de werknemers als de patiënten bovenaan staat.

Ten Wolde fysio- en manuele therapie en Radsma Fysiofitness gaan verder onder de naam  Wolbert Fysio. 

Door de overnames komt een lang gekoesterde wens van  Bas Wolbert  in vervulling. ‘Ik wilde altijd al ondernemen in Uden Noord, en nu krijg ik deze mooie kans.’

Vertrouwde gezichten

De medewerkers van Ten Wolde en Radsma zijn én blijven het vertrouwde gezicht van deze typisch Udense praktijken. De praktijken blijven voorlopig gevestigd in de Rooijestraat en Schepersweg. Praktijkeigenaren Aryan ten Wolde en Klaas Radsma blijven  nog actief in hun vertrouwde omgeving. 

Contact opnemen met praktijken

De praktijken zijn vanaf 1 januari bereikbaar op de vertrouwde telefoonnummers:

Ten Wolde: 0413-251561

Radsma: 0413-265974

Wolbert fysio: 0413-264879 

Het secretariaat van Wolbert Fysio neemt vanaf 1 januari de telefonische bereikbaarheid over. Zo worden de fysiotherapeuten zo min mogelijk gestoord in hun werkzaamheden. U kunt alle vragen van inhoudelijke en administratieve aard stellen aan het secretariaat. U krijgt daardoor snel antwoord op uw vraag. 

Ook kunt u een afspraak gemaakt maken per Whatsapp of door het invullen van een contactformulier op de website www.wolbert-fysio.nl.

Op termijn denkt Wolbert met een leefstijlcoach, ergotherapeut en andere (para-) medische beroepen verdere invulling te geven aan een toekomstbestendige praktijk op Uden Noord. 

¨Met heel veel plezier en enthousiasme gaan we samen met onze nieuwe collega’s de zorg leveren zoals mensen gewend zijn. Daarbij is er ruimte voor nieuwe dingen.’