Vitaal

Ben je op zoek naar kleinschaligheid en deskundigheid op het gebied van bewegen, trainen en leefstijl? Anne en Imke staan voor u klaar samen met onze fysiotherapeuten. Vitaal training is bedoeld voor mensen die blijvende veranderingen willen bereiken door zich te laten coachen op leefstijl en de wijze waarop er getraind en bewogen kan worden. Herken jij je in deze visie en aanpak? Biedt de normale sportschool geen mogelijkheden om in alle rust te werken aan een blijvende verandering in leefstijl? Neem dan snel contact op. 

Vitaal betekent fit en in balans. Alles moet kloppen. Van voeding en beweging tot uithoudingsvermogen, gewicht en persoonlijke drijfveren. Helemaal afgestemd op jouw lichaam en levensstijl.

Plan een kennismakingsgesprek

Wolbert Fysio streeft naar een behandeling op maat. Hiervoor zijn specialisaties en innovaties gewenst. Team Wolbert Fysio blijft jaarlijks innoveren en investeren in de toekomst en de meest recente behandeltechnieken, methoden en coaching. Door alle verschillende behandelingen kunnen wij u de optimale zorg leveren en krijgt u de optimale behandeling bij uw klachten.

Maak hieronder een keuze uit onze behandelingen om meer informatie te krijgen. 

Onze expertise

Heeft u vragen?

Wolbert Fysio staat voor u klaar om al uw vragen over herstel te beantwoorden.  

Contact