Vacature algemeen fysiotherapeut(e) (parttime)

Door 14 december 2022Nieuws

Binnen Wolbert Fysio is per direct een vacature beschikbaar voor een:

Algemeen fysiotherapeut(e) voor minimaal 16 uur.

Een dynamische functie, waarin je jouw visie op bewegen, leefstijl en gezondheid langzaam onder de aandacht brengt bij je cliënten op. Zo bereik jij jouw doel en de cliënt het zijne: namelijk een duurzaam herstel!

Waarom deze vacature
Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar fysiotherapeuten voor onze locatie in Uden Noord (Rooijsestraat). Een kleinere praktijklocatie die opgaat in een toekomstig gezondheidscentrum en in een wijk waar de ouder wordende mens centraal staat én samenwerking met andere (zorg-)professionals.

Over Wolbert Fysio
Met locaties in Uden, Boekel en Nistelrode zijn wij een bekend gezicht in de omgeving van de Maashorst. Elke dag doen wij er, samen met ons gehele team, alles aan om te zorgen dat onze cliënten niet alleen herstellen van hun klachten, maar ook duurzaam gezond blijven!

Ons team bestaat die vanuit hun verbijzondering werken zoals manuele therapie. sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, oedeemtherapie, oncologie fysiotherapie, hart-vaat-longfysiotherapie. Tevens werken we met vitaalcoaches, leefstijlcoaches en diëtisten, ergotherapeuten en niet te vergeten onze front- en back office medewerkers.

Hoe jouw werkdag eruit zou kunnen zien
De ene dag start je met een lekkere bak koffie of thee, de andere dag sluit je eerst aan bij de lunch voordat aan de slag gaat. Eens in de 4 maanden hebben we een teamvergadering met al onze collega’s van alle locaties en krijg je de ruimte om je visie te delen, verbeterpunten in te brengen en kennis te delen. Ook per locatie zal er 1 keer per maand een lunch worden georganiseerd die de praktijk bekostigd om de lopende zaken door te nemen.

Terug naar de orde van de werkdag. Vanuit je eigen behandelkamer van de dag open je jouw agenda. Vandaag staan op de planning: een uurtje begeleiding van medische fitness (vitaal trainingen), gevolgd door uitreenlopende behandelingen voor patienten met post-COVID, aanhoudende pijn, COPD en NHA, maar ook patiënten met aandoeningen in relatie tot het ouder worden. Intake en onderzoek houd je in de behandelkamer. Bewegen doen we in de oefenzaal of lekker buiten. Daarnaast heb je overleg met andere zorgprofessionals in de praktijk en daarbuiten (sociaal wijkteam/thuiszorg).

Na of tijdens de therapie is er tevens de mogelijkheid te blijven werken aan je gezondheid door het volgen van beweegprogramma’s die gericht zijn op fitheid en het hanteren van een gezonde leefstijl!

Wat vragen wij?
Jij kan de hele dag doen wat jij leuk vindt, want alle telefoontjes e.d. worden opgepakt door onze front office medewerkers Jolanda, Dainne en Angele.

Over jou

 • Jij hebt die felbegeerde 4-jarige opleiding tot fysiotherapeut afgerond, met een diploma als bewijs (of je zit in de laatste fase van je studie)
 • Jij bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, waarvan 1 avonden (niet de vrijdagavond)
 • Je hebt kennis van digitale dossiervorming (heb je die nog niet, dan leren wij je dat graag)
 • Jij hebt ook oog voor de mens achter de klacht. Je bouwt een band met de cliënten op en vraagt verder dan: hoe gaat het met je klacht? Hierbij komen jouw sociale skills goed van pas!
 • Je vindt het leuk om goed op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en technologieën binnen ons vak en pakt deze ook graag op

Wat jij hier minimaal voor terugkrijgt
De ‘usual stuff’ zoals:

 • 23 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, uitbetaling van eventuele overuren en meeruren en ADV-dagen
 • Reiskostenvergoeding en een pensioenbijdrage.

Én ook nog dit:

 • De ruimte en de tijd om je continue te blijven ontwikkelen mede door middel van interne scholingen (pijneducatie/positieve gezondheid)
 • Doorgroeimogelijkheden naar een specialisatie en/of verbijzondering
 • Werken in een gedreven multidisciplinair team
 • Een snel uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Leuke en gezellige collega’s. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee koffie te drinken, mee te lunchen of te dineren, om van te leren en om de Vrijmibo mee te houden!
 • En ‘last but not least’ het salaris! Dit afhankelijk van jouw kennis, kunde en ervaring hanteren we een marktconform loongebouw waarin we met een junior/medior/senior categorie werken waarin er ruimte is voor groei en studiemogelijkheden.

Klinkt deze baan jou als muziek in de oren?
Neem dan contact op met Bas Wolbert via e-mailadres: bas@wolbert-fysio.nl  Of bel 0413-264879 of 06-53539999. Bas vertelt je graag meer over Wolbert Fysio en de vacature! Appen mag ook.

Wil je direct solliciteren? Mail je C.V. en een korte motivatie(video) waarom jij denkt dat deze baan geknipt is voor jou naar: bas@wolbert-fysio.nl