TOP gaat over topsport en prestaties. Over verantwoord en gedurende een langere periode het beste uit jezelf halen. Lichaam en geest in optimale staat voor een maximale prestatie. In je sport en op je werk.

Clubcare

Sporters hebben regelmatig problemen met blessures en willen graag snel en professioneel terugkeren naar een optimaal sportniveau. Daarom voorziet Wolbert Fysio sportclubs van sportmedische diensten en informatie. Door de aangeboden diensten kunnen wij je een totaalpakket aanbieden van snelle en medische zorg.

Clubcare gaat uit van drie pijlers

  • Preventief: Het voorkomen van blessures is altijd beter dan genezen. Met Clubcare heb jij snelle toegang tot de juiste specialisten op het gebied van sportmedische zorg. Door het specifiek testen en meten van sporters zal meer bekend worden over de fitheid van je team.
  • Curatief: Wanneer een behandeling nodig is zit je meteen op het juiste adres. Door het gratis inloop sportspreekuur heb je direct contact met een professional op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat van het lichaam. Daarbij zijn de korte lijnen en goede relaties zeer nuttig met specialisten zoals: sportartsen, orthopeden, diëtisten etc.
  • Nazorg: Voor de aangesloten clubs bij Clubcare van Wolbert Fysio is de mogelijkheid aanwezig om begeleiding te krijgen bij een training of evenement. Daarnaast zal er voor elke sportclub/vereniging een aanspreekpunt worden benoemd voor zowel sporter als trainer.
Diensten van Clubcare:

  • Gratis inloop sportspreekuren op verschillende locaties en tijden*
  • Sportspecifiek testen en meten
  • Trainingsadvies, voorlichting en educatie
  • Up to date blessurepreventie en warming-up
  • Eerste Hulp Bij SportOngevallen (EHBSO)
  • Evenementen ondersteuning

* De gratis inloop sportspreekuren zijn alleen beschikbaar voor de onderstaande verenigingen die onder contract staan bij Wolbert Fysio.

Inloop sportspreekuren op locatie van Wolbert:
Maandag 17:00 – 18:00 Uden
Dinsdag 17:00 – 18:00 Boekel
Woensdag 17:00 – 18:00 Nistelrode

Inloop Sportspreekuren op locatie:
Maandag 18:30 – 19:30 Boekel: Sporthal de Burght. Voor leden van verenigingen binnen Stichting Binnensport Boekel.
Maandag 18:00 – 19:00 Udi’19. Voor leden van Udi’19, graag inschrijven via de website https://www.udi19.nl/udi-zorgt
Maandag 18:00 – 19:00 Hillfit Uden. Voor leden van Hillfit Uden.

Clubs/verenigingen onder contract:

Topsport ondersteuning Wolbert Fysio

Wolbert Fysio heeft zijn specialisatie in het begeleiden van sporters en sportgerelateerde klachten. Het doel is om ondersteuning te bieden aan regionale topsporters en talentvolle sporters door middel van begeleiden op het sport fysiotherapeutisch vlak. Voornamelijk gericht op gebied van blessure preventie en prestatie bevordering.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere talentvolle sporter/topsporters gebaat zijn bij begeleiding bij het optimaliseren van de sportprestatie Deze begeleiding start bij voorlichting en educatie en gaat door tot preventief trainen en afstemmen van trainingsbelasting. 

Sportprestaties verbeteren

Sporten geeft een kick. Hoe meer je sport, hoe sterker, sneller en behendiger je wordt. Heb je de smaak te pakken en wil je jezelf continu ? Er komt een moment dat jezelf verbeteren niet zo snel en soepel meer gaat. Kom gerust eens praten met de fysiotherapeuten, sportartsen en personal trainers van Wolbert Fysio. Wedden dat wij je naar het volgende niveau kunnen brengen?