Wolbert Fysio heeft zijn specialisatie in het begeleiden van sporters en sportgerelateerde klachten. Het doel is om ondersteuning te bieden aan regionale topsporters en talentvolle sporters door middel van begeleiden op het sport fysiotherapeutisch vlak. Voornamelijk gericht op gebied van blessure preventie en prestatie bevordering.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere talentvolle sporter/topsporters gebaat zijn bij begeleiding bij het optimaliseren van de sportprestatie. Deze begeleiding start bij voorlichting en educatie en gaat door tot preventief trainen en afstemmen van trainingsbelasting.

Deze begeleiding kan al beginnen op jonge leeftijd maar is ook zeker toepasbaar op andere leeftijden. Hoe beter jij je voorbereid op de toekomst met betrekking tot alle facetten van bewegen, hoe kleiner je de kans maakt op blessures. Uiteindelijk wil iedereen fit zijn, maar zeker de mensen op topsportniveau.

Tijdens de begeleiding van onze topsporters wordt er een sportspecifiek trainingsprogramma gemaakt. Hierin wordt er veel aandacht besteed aan de delen van het lichaam die in grote mate belast worden of in de delen van het lichaam waar nog winst te boeken is.

Onze Topsporters

Bibi Arts

Amber Brouwer

Anouk Brouwer

Marit van Grinsven