Ten Wolde fysio- en manuele therapie gaat verder onder Wolbert Fysio

Op deze website had je waarschijnlijk niet verwacht te belanden. Waarom ben je dan toch hier? Ten Wolde fysio- en manuele therapie is vanaf 1 januari 2022 samengegaan met Wolbert Fysio.

Maak je geen zorgen! Je kunt nog steeds bij je oude vertrouwde fysiotherapeut terecht. De medewerkers van Ten Wolde fysio- en manuele therapie blijven de bekende gezichten op de praktijk op de Rooijstraat 2. Daar zal voorlopig niets aan veranderen.

Wij zullen de zorg blijven leveren zoals jij die gewend bent. Wil je een afspraak maken? Dat kan!

Afspraak maken
Gaat er dan helemaal niets veranderen? Jawel, uiteindelijk zullen er wat dingen veranderen. Op termijn denkt Wolbert Fysio verdere invulling te geven aan de praktijk doormiddel van een leefstijlcoach, een ergotherapeut en doormiddel van andere (para-)medische beroepen. De behandelmethoden zullen dus worden aangevuld. Daarvoor hoef je niet meer naar een andere fysiopraktijk!

Wie zijn wij? Wolbert Fysio is een fysiopraktijk waarbij we liever kijken naar de mens, in plaats van naar de klacht. Ieder mens wil andere dingen en ervaart zijn of haar klachten anders. Waarom zou je dan iedere klacht hetzelfde behandelen? Dat doen wij ook niet.

Wij gaan samen met jou kijken naar hoe jij jouw leven invulling kunt geven op een manier zoals jij dat wil. Welke dingen vind je belangrijk om (weer) te kunnen en hoe kunnen wij jou daarbij helpen? Dat is waar wij ons op focussen. Ook kijken we naar de oorzaak van jouw klacht en proberen we er samen met jou voor te zorgen dat jouw klacht niet meer terugkomt.

Je zult ongetwijfeld vragen hebben. Neem gerust eens contact met ons op. Onze medewerkers van Wolbert Fysio staan je graag te woord om je te helpen met al je vragen. We zijn bereikbaar via het bekende telefoonnummer: 0413-251561, maar ook via 0413-264879.

Wil je meteen een afspraak maken? Dat kan ook!

Afspraak maken