E-Health

Door 18 maart 2020Nieuws

E-Health

Intake fysiotherapie en behandeling en/of begeleiding op afstand via beeldbellen of een telefonisch consult zijn vanaf nu mogelijkheden waarmee uw hulpvraag beantwoord kan worden. Indien u aanvullend verzekerd bent, vallen deze mogelijkheden binnen uw aanvullende verzekering. Uiteraard kunnen cliënten met een indicatie voor langdurige fysiotherapie vanuit de basisverzekering hier ook gebruik van maken.

Als Wolbert Fysio blijven wij ook in deze moeilijke tijden graag klaar u klaar staan. Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus en bijbehorende restricties voor velen van ons, is het voor u wellicht niet altijd mogelijk om naar de praktijk te komen voor een consult met een van onze therapeuten voor uw klachten.

Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid aan om via beeldbellen of telefonisch contact toch advies en begeleiding voor uw klachten te krijgen. Wat kunt u van ons verwachten?

  • Persoonlijke aandacht middels beeldbellen of telefonisch consult.
  • Antwoord op uw vragen omtrent uw klachten.
  • Advies en begeleiding op maat.
  • Hulp en ondersteuning middels een digitaal oefenprogramma waarbij u beeldmateriaal en instructies ontvangt ter ondersteuning van uw herstel.
  • Actieve follow-ups zowel per mail als via beeldbellen of telefonisch consults.

Nieuwsgierig  naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze praktijk op via de button ¨maak een afspraak¨ bovenaan in het menu of per telefoon. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.