E-Health

Door 18 maart 2020Nieuws

E-Health

Intake fysiotherapie en behandeling & begeleiding op afstand via video en telefonische consulten middels vergoeding zorgverzekeraar vanaf nu mogelijk bij Wolbert Fysio!

Als Wolbert Fysio blijven wij ook in deze moeilijke tijden graag klaar u klaar staan. Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het Corona virus en bijbehorende restricties voor velen van ons, is het voor u wellicht niet altijd mogelijk om naar de praktijk te komen voor een consult met een van onze therapeuten voor uw klachten.

Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid aan om via videochat of telefonisch contact toch advies en begeleiding voor uw klachten te krijgen. Wat kan u dan van ons verwachten?

  • Persoonlijke contact middels videochat of telefonisch consult.
  • Vragen stellen omtrent uw klachten.
  • Advies en begeleiding op maat omtrent uw klacht.
  • Hulp en ondersteuning middels een digitaal oefenprogramma waarbij u filmpjes en instructies ontvangt voor het herstel van uw klachten.
  • Actieve follow-ups zowel per mail als via een nieuwe videochat of telefonisch afspraak

Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie dan bent u ook automatisch verzekerd voor begeleiding middels e-consults. De afspraken hiervoor worden dan bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel met onze praktijk contact op via de button in het menu. Wilt u toch liever een reguliere afspraak op de praktijk? Dat kan! Wij zijn nog steeds geopend voor u.