Update E-Health

Door 7 april 2020Nieuws

Update E-Health

06-04-2020

Gezien de verlenging van de maatregelen van Social Distancing tot en met 28 april zullen wij zoveel mogelijk onze zorg voortzetten middels het online begeleiden van onze cliënten als vervanging face to face.

Van maandag ™️ vrijdag zijn wij tussen 9 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar om u van dienst te kunnen zijn en uitleg te geven over deze manier van zorg verlenen. De eerste ervaringen zijn goed te noemen en cliënten ervaren het als een wenselijke manier om zorg en begeleiding voort te zetten.

We vinden het belangrijk om op een doelmatige en verantwoorde manier zorg te leveren en momenteel is onze voorkeur een interventie op afstand via digitale middelen of een telefonisch consult. Dit geldt zowel voor fysiotherapie als ergotherapie.

Clienten die reeds in behandeling zijn worden persoonlijk op de hoogte gesteld door hun fysiotherapeut.

Na 17:00 uur blijft de praktijk telefonisch en digitaal bereikbaar via het inspreken van uw naam en telefoonnummer na dit bericht of via het bel me terugformulier op onze site www.wolbert-fysio.nl of stuur een mail naar info@wolbert-fysio.nl. De volgende werkdag tussen 9 en 12 uur belt één van onze medewerkers u terug.

Wij vertrouwen op uw begrip voor ons standpunt en zijn bereikbaar voor vragen of het inplannen van een e-consult of telefonische afspraak.

Team Wolbert Fysio