EPTE

Informatie en educatie is voor ons erg belangrijk. Wij willen niet alleen patiënten zo veel mogelijk leren over hun eigen gezondheidssituatie, ook zelf zijn we continu aan het leren. We houden de nieuwste behandeltechnieken in de gaten. Dit doen we om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen met het verbeteren van jouw fysieke en mentale gezondheid. EPTE is zo’n nieuwe behandeltechniek en staat voor Echogeleide Percutane Electrolyse. 

Wat is EPTE?

Er kan voor EPTE worden gekozen wanneer je last hebt van een ontsteking of overbelasting in de pezen. Er wordt dan een dunne naald in deze pees gestoken. Vervolgens loopt er een specifieke hoeveelheid stroom door de naald. Dit gevoel kan als onprettig worden ervaren. Omdat de naald dun is en alleen het probleemgebied wordt geraakt, wordt dit vervelende gevoel alleen plaatselijk ervaren.

Waarom EPTE?

De fysiotherapeut zal niet direct een naald in jouw pezen steken, wanneer je hier last van hebt. Er zal eerst zorgvuldig gekeken worden naar wat er aan de hand is. De fysiotherapeut zal altijd de oorzaak van de klacht achterhalen. 

Het is ons doel om jouw kwaliteit van leven te verhogen. Soms kan EPTE daarbij helpen, omdat de natuurlijke genezing niet (goed) op gang komt. Door deze behandeling kan het herstelvermogen van het lichaam op gang worden gebracht.

Kosten

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Neem dan contact op met de praktijk. Dan kun je navraag doen over de kosten.

Vergoeding

Wij hebben contracten bij (bijna) alle zorgverzekeraars. Heb je vragen over de vergoeding van fysiotherapie? Hierover vind je meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. 

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een intake. Samen kijken we wat we voor je kunnen doen.Wil je eerst meer informatie? Bel ons of stel je vraag via mail of WhatsApp.