Volg ons via

Pijn in uw rug is lastig en vervelend. Om vele redenen. Uw humeur kan eronder lijden, het huishouden, uw werk. In sporten, winkelen, uitgaan of tuinieren heeft u gewoon minder zin. Langdurige pijn beïnvloedt uw dagelijkse leven op een onprettige manier.

Nu is het geruststellend om te weten dat rugpijn meestal vanzelf weer over gaat. Maar zeker als u er langere tijd last van heeft, is het goed om te weten wat u er zelf aan kunt doen. Want weliswaar zorgen onze fysiotherapeuten voor de nodige behandeling, op termijn heeft u zelf de sleutel in handen voor het verminderen van uw klachten. Daarbij kunt u wel rekenen op begeleiding en advies van uw fysiotherapeut.

Met onze kennis van het dagelijks bewegen hebben we een aantal gerichte behandelingen zoals manuele therapie en sportfysiotherapie gecombineerd zodat u ook uiteindelijk zelf kunt werken aan het verminderen van rugpijn en het voorkomen van nieuwe rugklachten.
 

Indien nodig werken wij samen met uw huisarts en/of specialist. Ook werken wij samen met het regionaal Pijncentrum in het Bernhovenziekenhuis te Uden.