Volg ons via

TFC en Wolbert fysiotherapie schudden elkaar de hand en gaan een samenwerkingsverband aan.

TFC en Wolbert fysiotherapie schudden elkaar de hand en gaan een samenwerkingsverband aan.

Odiliapeel – Op donderdag 20 december jongsleden, hebben volleybalvereniging TerraveenForzato Combinatie (TFC) en Wolbert fysiotherapie elkaar de hand geschud. De twee partijen gaan in het nieuwe jaar een driejarige samenwerking aan middels het nieuwe concept Clubcare. Beide partijen zijn enthousiast over de afspraken en gaan vol plezier de aankomende periode tegemoet.

Volleybalvereniging TFC zit de laatste jaren in de lift. Met teams in de tweede divisie, de promotieklasse en een groeiend ledenaantal is het tijd voor een volgende stap. Door het concept Clubcare van Wolbert fysiotherapie in te zetten hoopt de club haar leden iets extra’s te kunnen bieden.

Clubcare is een initiatief van Wolbert fysiotherapie, een praktijk die zich naast fysio- en manuele therapie veel bezig houdt met sportrevalidatie. Toen bij TFC de mogelijkheid voorbij kwam om zich te verbinden met het initiatief, twijfelde de verantwoordelijke binnen TFC geen seconde. Het is voor TFC een mooie kans om haar leden te helpen met blessureleed en sportmetingen.

Leden van TFC krijgen voorlichting van Wolbert’s fysiotherapeuten over blessurepreventie. Deze educatieve bijeenkomst is bedoeld voor zowel trainers als spelers. Ook is er sprake van het monitoren van spelers over de lange termijn. Zowel het eerste heren- als damesteam en de jeugdtalenten van de vereniging ondergaan verschillende testen en metingen op volleybal specifiek gebied. Hiermee worden de selecties gedurende het gehele seizoen gemonitoord en zo fit als mogelijk gehouden. Daarnaast hebben TFC’ers de mogelijkheid gebruik te maken van het Inloop Sportspreekuur. Tijdens dit spreekuur kijkt een professional van Clubcare naar de eventuele lichamelijke ongemakken bij spelers van de volleybalvereniging.

 


« Ga terug