Volg ons via

Clubcare voor Hockeyclub Uden

Clubcare voor Hockeyclub Uden

UDEN - Hockey Club Uden en Wolbert fysiotherapie hebben elkaar woensdag de hand geschud. De twee partijen gaan in het nieuwe jaar een samenwerking aan met het nieuwe concept Clubcare. Door dit in te zetten hoopt de club haar leden en selecties iets extra’s te kunnen bieden.

Hockey Club Uden zit de laatste tijd flink in de lift. Met teams in de tweede klasse en een sterk groeiend ledenaantal is het tijd voor de volgende stap. Clubcare is een initiatief van Wolbert fysiotherapie, een praktijk die zich naast fysio- en manuele therapie veel bezig houdt met sportrevalidatie. Toen bij HC Uden de mogelijkheid voorbij kwam om zich te verbinden met het initiatief, twijfelde de verantwoordelijken binnen Hockey Club Uden, Thomas Jansen en Han Gootzen geen seconde. Dit is een mooie kans om onze leden te helpen met blessureleed en sportmetingen.
De leden krijgen voorlichting van Wolbert’s fysiotherapeuten over blessurepreventie. Deze educatieve bijeenkomst is bedoeld voor zowel trainers als spelers. Zowel het eerste heren- als damesteam en de jeugdtalenten van de vereniging ondergaan verschillende testen en metingen op Hockey gebied. Hiermee worden de selecties gedurende het gehele seizoen gemonitord en zo fit mogelijk gehouden.
Daarnaast hebben alle leden van Hockeyclub Uden de mogelijkheid om gebruik te maken van het gratis Inloop Sportspreekuur op maandag avond van 17.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens dit spreekuur kijkt een sportfysiotherapeut van Clubcare naar de eventuele lichamelijke ongemakken bij speelsters en adviseert. Meer informatie www.club-care.nl, of 0413-264879.
 


« Ga terug