Volg ons via

Beweeg naar balans

Leefstijlprogramma voor iedereen met diabetes en overgewicht

Het programma is een combinatie van beweging, voedings- en leefstijladvies, speciaal voor mensen met diabetes en/of overgewicht.  
 

Voorafgaand aan het programma wordt met u een persoonlijk intakegesprek gehouden, waarin kennis wordt gemaakt. Onderdelen van deze intake zijn ook een algemene fitheidstest, een voedingsadvies en het vastleggen van uw persoonlijke doelstellingen.

 

Het beweegprogramma is groepsgewijs. Dieet- en leefstijladviezen zijn individueel en persoonsgericht maar kunnen ook leerzaam zijn voor de hele groep. Trainen in een groep leert dat doelen makkelijker worden gehaald,

en ervaringen met elkaar kunnen worden gedeeld. Tevens zijn er 3 outdoor activiteiten opgenomen.

 

Het hele programma is onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut,  een diëtiste en een fitnesstrainer/leefstijlcoach, tevens ervaringsdeskundige Ine van Liempd. In samenwerking met Michiel Kuipers fysiotherapeut,  bieden zij een 'state of the art' beweegprogramma met als doel een nieuwe balans door het hanteren van een gezonde en plezierige 'nieuwe' levensstijl.

 

Het trainingsprogramma met de groep zal 12 weken duren met 2 trainingen per week.

Een groep bestaat uit 5 tot 10 mensen en u kunt altijd instromen.

 

 

Het programma is op dinsdag van 19.00 uur-20.15 uur en donderdagavond van 20.15 uur-21.30 uur.   

U kunt u rechtstreeks bij ons aanmelden.  Een verwijzing van de huisarts of specialist is in principe niet nodig.  Informeer bij ons naar de actuele prijzen en vergoedingen van het programma. Sommige door ons gecontracteerde zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van uw trainingen.

 

Als u meer wilt weten of u wilt neem dan vrijblijvend contact met ons op.