Volg ons via

Companycare

De fysiotherapeut kan bij u in het bedrijf komen met in company fysiotherapie. Dit levert u een tijdsbesparing op van 50%. De behandeling start sneller, duurt korter en is effectiever. Omdat de fysiotherapeut in het bedrijf aanwezig is en de relatie tussen klachten en arbeidsomstandigheden kent, zijn klachten effectief te behandelen.

 

Voorwaarden
In het bedrijf moet een ruimte beschikbaar zijn voor behandeling. Afhankelijk van de afspraken in uw bedrijf, kan iedere medewerker onder werktijd begeleid worden.

Duurzaam functioneren
Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in arbeidsgerelateerde klachten. Vaak vindt de invulling van fysiotherapie op het werk plaats in samenwerking met de arbeidsfysiotherapeut.

Inhoud
De eerste afspraak bestaat uit een uitgebreid vraaggesprek, een onderzoek en de start van de behandeling. De arbeidsfysiotherapeut bekijkt hoe de werknemer zo goed mogelijk het werk kan blijven uitvoeren, of er alternatief werk mogelijk is en/of het werk weer hervat kan worden. Na afloop krijgt de werknemer advies om klachten in de toekomst te voorkomen.
 

Als u een afspraak wilt maken of meer wilt weten over In company, dan helpen wij u graag verder.

 Onze specialisten op dit gebied zijn

IngeVanLamoen_klein.png              ElkeVanLoon_klein.png              BasWolbert_klein.png

Inge van Lamoen     Elke van Loon          Bas Wolbert