Volg ons via

BedrijfsZorgPakketBedrijfsZorgPakket (BZP) zorgverzekeraars

In samenwerking met Ergo Optima verzorgen wij BedrijfsZorgPakketten die zorgverzekeraars aanbieden aan grote bedrijven en MKB. Dit is een op maat gemaakt dienstenpakket om gezondheidsklachten van medewerkers het hoofd te bieden en verzuim tegen te gaan.

 

Wij zijn leverancier van:
 

- Het BedrijfsZorgPakket van Univé–VGZ-IZA-Trias Gemeente Uden
- Het PhilipsBedrijfszorgPakket Philips Lighting BV Uden.
- Bedrijfszorgpakket Rabobank Uden

 

Voor wie?
Werkgevers die zich willen verzekeren voor o.a. vroegtijdige inventarisatie en interventie bij werknemers met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

 

Wat levert ’t op?
Het voorkomen dan wel beperken van ziekteverzuim als gevolg van kortdurende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

 

Onze aanpak
De activerende aanpak van deze dienst is gericht op zelfmanagement en het aanleren van gezond gedrag. Dit vormt een basis voor duurzaam resultaat.

 

De aanpak binnen het BedrijfsZorgPakket bestaat uit een intake en een vervolginterventie. Deze interventie kan zowel in het ons trainingscentrum als op de werkplek van werknemers plaatsvinden.

 

Voordat het BedrijfsZorgPakket van start gaat, worden er werkafspraken gemaakt tussen de bedrijfsarts, de werkgever, de trainer en de verzekeraar om een snelle routing van verwijzing te garanderen.

 

Locatie
Velmolenweg 77, 5401 HL Uden

 

Onze leermethoden zijn 'state of the art'.